Lampen en alle spullen doen het nog steeds goed

Aantal jaren geleden armaturen gehaald inclusief LED buizen. De prijs is goed en ik ben tevreden met de kwaliteit. De website is ook toegankelijk en professioneel.

goede produkten scherpe prijs en snelle levering

zoals ik al zei: Goede produkten, goed assortiment, scherpe prijs en snelle levering

Hele goede service en zeer klantvriendelijk

Na zelfs de 2e keer de lampen toch niet naar ons zin waren ook weer heel goed geholpen. Zoals wat er mogelijk was buiten hun eigen assortiment te bestellen wat ons juist wel beviel. Dikke pluim verdient en zeker 5 sterren waard.

Prima. Goed telefonisch advies, levertijden conform besprokene, netjes geleverd. Later bijbesteld. Ook goed gegaan.

Zoals het moet zijn. Zoeken, bestellen, betalen en snelle levering.

Goed contact !

Levering volgens afspraak. Nette aflevering goed verpakt .

Betrouwbaar en snel

Al verschillende lampen bestelt. Goede kwaliteit en prijs verhouding. Vriendelijk en betrouwbaar.

Netjes op tijd

Snelle service en prettig contact

Goede correcte levering en meedenkende verkopers.

Prima service, goede spullen

Snelle levering en goede kwaliteit

We waren op zoek naar bijzondere inbouw lampen voor buiten. Uitgekomen bij deze shop. Ze reageerden en leverden snel. Mooie kwaliteit product.

Vlotte levering, prima service

Bestelling vlot geleverd!

alles was uitstekend, levering, kwaliteit product etc.

uitstekend product, prima levering.

Goede prijs kwalietijt.

Geeft heel mooi licht en zeer laag verbruik.

tl armatuur is mooi door z'n eenvoud.

montage ging ook goed, behalve dan dat de electra-draden moeilijk te bevestigen waren in de witte houder van de armatuur.

overzichtelijek site, snelle levering

Overzichtelijke site met goede prijzen. Snel besteld en geleverd

Telefonisch goed bereikbaar, snelle service

Bij vragen zijn ze goed bereikbaar, denken mee, geven advies

Super service, snelle levering en goede prijzen. Prima aanbod

Doet wat men beloofd 👍🏻

Bestellingen worden netjes op tijd geleverd, snelle communicatie. Graag weer.

Fijne service

Snelle afhandeling, goede service

Februari 2017 een hanglamp besteld, levering verliep vlot en product helemaal naar wens. Aanrader!

Prima kwaliteit, prima service!

Een Top bedrijf prima service en prima prijs/kwaliteit verhouding, en komt zijn afspraken na.

Snelle service en goede kennis

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.