Goede prijs/ kwaliteit en een bedrijf wat zijn afspraken nakomt.

Alles netjes bezorgt, miste alleen een paar kleine dingen. Mail gestuurd en een paar dagen later al in de brievenbus.

Top bedrijf

Groot assortiment makkelijk producten filteren bijvoorbeeld op de gewenste kleur en goede prijs kwaliteit verhouding.

super winkel

top service

Led Grondspots gekocht

Prima levering: Heldere track & trace Netjes verpakt Snelle levering Prima product voor redelijke prijs. Zeker het proberen waard.

Alles snel bezorgd

Alles was snel geregeld

Snelle & correcte levering

Materiaal zeer goed verpakt

Snelle levering met een track and trace code.

MAkkelijk te vinden op internet en daadwerkelijk het vermogen wat vermeld wer. Al mijn lampen branden prima

snelle levering en ook een prima prijs

Mooie degelijk TL bak met Led Buizen

Prima levering.Prachtig licht.De kers op de taart na mijn verbouwing van douche en toilet.Zeer tevreden.

Vlotte levering, netjes verpakt en goede info over de voortgang.

's Avonds besteld, 's Morgens verwerkt en goede info over de voortgang. Daags erna op de afgesproken tijd geleverd. Prima product voor een scherpe prijs.

Duidelijke website en goede prijzen.

Was op zoek naar een bepaalde maat spotjes. Bij bouwmarkten kon ik niet slagen tot ik deze website zag. De bestelling geplaatst op zondag en dinsdagavond zaten ze al in het plafond. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. Super bedrijf!

Zeker een aanrader!

Zeer snelle levering.

Aanrader

We hadden Inbouwverlichting nodig voor buiten in muurtjes. Site is duidelijk en met filters, dus zo gevonden wat je zoekt. Na paar dagen netjes thuisbezorgd. Top!

Zeer goed.

De door ons uitgezochte lamp bleek achteraf niet de juiste keuze te zijn. Na enkele dagen keurig het geld teruggestort. Deskundig en snel advies gekregen wat betreft de om te ruilen lamp. Inmiddels twee andere spots besteld.

Geweldige service

Binnen 2 dagen de bestelde waren mooi ingepakt op de stoep en áls je er niet tevreden over bent kosteloos weer retour. Fantastisch toch?

Pluspunten

Had wat spotjes besteld bij Luxar en daar stond bij dat ze op 230v zouden werken. Dus alleen de spotjes besteld. De volgende dag werd ik door eem medewerker van Luxar gebeld met de vraag waarom ik geen drivers bij de spotjes had besteld. Ik legde hem uit dat er bij de lampjes stond dat ze op 230v zouden werken. Dat vond hij vreemd en ging het gelijk checken en idd ik had gelijk maar hij ook want verderop in de info stond dat er wel degelijk een driver bij hoorde. Omdat hij vond dat dit hun fout was werden deze gewoon toegevoegd aan mijn bestelling zonder extra kosten! DAT IS PAS ATTENT EN GOEDE SERVICE!!! Bedankt Luxar!!

Zorg dat jullie info op de site helemaal klopt. Dat voorkomt verwarring voor beide partijen. Ben immers een man en lees nooir alle info. Als ik vind wat ik wil weten ben ik klaar!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zeer snelle levering, keurig verpakt, goede service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle levering en goede service!

zou ik niet weten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betaalbaar, communicatie en bereikbaarheid voor vragen

Transparantie verbeteren over de vestiging. Misschien foto plaatsen van kantoor/vestiging. Helpt klanten vertrouwen te krijgen in de webshop, ivm veel ‘neppe’ websites die er ook helaas zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Site geeft goede technische informatie over de producten. Levering was snel en op tijd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooi en kwalitatief aanbod. Netjes gepresenteerd en overzichtelijk om te kiezen en te bestellen. Voor ons is het reeds de tweede bestelling en we zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de eerste bestelling.

Doe zo verder.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooi aansluitschema meegeleverd.

Het product werkt nog niet maar daar wordt aan gewerkt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering van goed verpakte lamp

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.