Pluspunten

Uitstekende service. De ontvangen spanningsrail was helaas beschadigd, maar ik heb direct weer een nieuwe toegestuurd gekregen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekende ledlamp.Kroon op het werk van mijn zelf gerenoveerde doucheruimte.

Prima zo.

Pluspunten

God verpakt, correcte levering, snelle verzending!

Niet

Pluspunten

Mail met factuur in PDF vorm kwam erg laat. Gekochte product: GU10 fitting met trekontlasting ... het kapje dat de trekontlasting moet vormen is erg kwetsbaar. Bij een dikkere kabel draai je hierdoor al gauw het schroefoogje kapot

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle en behulpzame uitleg

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie en deskundig

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede beschrijving van het product. Snelheid van leveren is aandachtspunt. Valt winst te halen. Probeer een andere bezorgdienst.

Zie boven. Leversnelheid valt zeker te verbeteren. Heb nu 4 werkdagen moeten wachten.

• Prijs

Pluspunten

goede afhandeling en snelle levering.

heb ik niet

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een paar typfouten gemaakt met de bestelling, dit werd zonder problemen verholpen en de gekochte spullen netjes thuisbezorgd.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website

Nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede en netjes verpakte zending, inclusief de service dat verzenden naar een ophaalpunt geen probleem was! Naar aanleiding van de bestelling had ik nog een vraag, hierop werd zeer snel geantwoord en gehandeld. #topwebshop

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site en goede producten

De chatfunctie mag beter i.p.v. een link sturen naar een desbetreffend product graag uitleg bij een vraag verder prima

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

via de WhatsApp vrij snel contact gekregen om de eerste bestelling te annuleren oftewel retour te sturen en een nieuw stel spots bestellen. bij de eerste bestelling viel en de spots groter uit dan bedoeld.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levertijd Netjes verpakt redelijke prijs/kwaliteit

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eerst waren de verkeerde lampen geleverd. Rond i.p.v. ovaal. Wel uit dezelfde lijn. Zeer netjes te woord gestaan. Direct actie ondernomen. De lampen konden direct bij de nieuwe zending meegenomen worden. Bij een ander groot bedrijf zit ik nog steeds met mijn verkeerde bestelling na een week. Fouten kunnen gemaakt worden maar Luxar snapt hoe je dan handeld en het verschil maakt. Echt top jongens!

Totaal geen verbeterpunten. Hulde aan het telefoon team en de zeer nette bezorgers

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Onwijs snelle service en kwaliteit producten. Alles zit netjes verpakt en kwam perfect binnen!

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.