Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering van een goed en voordelig produkt in dit geval komplete inbouwspotjes RvS look

Pluspunten

Vlotte afhandeling Degelijk materiaal Lage prijs

Doe zo verder!

Pluspunten

Luxar heeft een duidelijke site en snelle service

Pluspunten

Vlugge levering , was beschadigd nieuwe nageleverd goede service

Pluspunten

Snelle levering, uitstekend verpakt, en de LED lampen al geassembleerd in de fixture! Prima!

Pluspunten

Snel geleverd voor een goede prijs. Omschrijving etc klopt met het product.

Ga zo door.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering/ goede kwaliteit en niet duur

Pluspunten

Super ervaring; goed meegedacht en top prijs/kwaliteit

nope

Pluspunten

Alles is correct verlopen

geen

Pluspunten

Had 7 halogeenspotjes besteld, voor een alleszins redelijke prijs. Ze werden bijzonder snel geleverd. Eentje was licht beschadigd; deze is zonder protest of terugsturen vervangen. Prima service!

Geen.

Pluspunten

Snel geleverd en echt een top artikel. Goedkoper en makkelijker te plaatsen dan andere vergelijkbare artikelen.

Ik kan er geen één bedenken

Pluspunten

snelle service en levering!!!

Pluspunten

Ging razend snel en zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon

Pluspunten

Klantenservice is ronduit geweldig! Ik had enige bijzondere vragen/wensen t.a.v. de levering van mijn bestelling. De beantwoording per mail was supersnel en ook telefonisch werd ik direct te woord gestaan. De hoogste waardering heb ik echter voor het meedenken om mijn bestelling toch nog op tijd in huis te hebben, nadat ik door een lekke band niet tijdig de bestelling kon afhalen zoals overeengekomen. Sander heeft hierin fantastisch geholpen!

Tip: voorraadindicatie aangeven tijdens bestellen

Pluspunten

Zeer snelle levering. De produkten waren zorgvuldig ingepakt en goed beschermd. Ik vind de lampjes perfect afgewerkt en geven een mooie lichtbundel. Voor mij een aanrader,wanneer je opzoek bent naar verlichting.

Pluspunten

Snelle levering en professioneel verpakt. Top ervaring

Pluspunten

Goed contact met Sander Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Levering was compleet

We wilde ons inschrijven omdat we zelf leverancier zijn van tuinverlichting. Als je leverancier was kreeg je korting. Dit kon ik niet regelen via de site . Dus deze keer zonder leverancierskorting besteld .

Pluspunten

bestelling was niet te leveren helaas maar volgende dag geld via credit al terug op bankrekening. nieuwe bestelling gedaan voor gelijkwaardig product en dat is binnen 24 uur geleverd!!

Pluspunten

Snelle levering denken mee to webshp

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.