Geen !

Pluspunten

Vlotte en uiterst correcte afhandeling

Geen. Ben ontzettend blij dat dit bedrijf mij verder heeft kunnen helpen met een speciale lamp

Pluspunten

Snelle en persoonlijke service aan huis

Pluspunten

Goede prijzen en snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, keurig op de hoogte gehouden van de status

Let op de aansluiting van de fitting en de lamp. Ik moest hier zelf andere kabelschoentjes aan maken om de lamp passend te maken.

Pluspunten

Prima service, klantgericht, oplossingsgericht, zijn bezig met project, vroegen om gratis monster, werd meteen gestuurd zonder gezeur over wie de verzendkosten nou dient te betalen.

Zijn er niet. Sander is Top

Pluspunten

Snel en Accuraat

Pluspunten

Netjes bezorgt en goed verpakt

Pluspunten

Erg is goed meegedacht met de installatie. Goed advies over lampen, dimmers en trafos. Toen een aantal onverklaarbare mankementen aan de opstelling naar voren kwamen, werd gelijk kosteloos vervangend materiaal gestuurd. Zo hebben we uiteindelijk een mooi verlichte badkamer gekregen!

Pluspunten

Punctueel zoals iedereen verwacht

Eigenlijk geen

Pluspunten

Topservice

Pluspunten

Zeer flexibel en oog voor optimale klanten tevredenheid. Voor speciale situaties wordt er ook speciaal gehandeld.

Er zou een koppeling gemaakt kunnen worden tussen voorraadpositie en bestelhoeveelheid alvorens definitief wordt besteld. Bij eventuele onvoldoende voorraad is dan meteen duidelijk dat levering iets langer kan gaan duren.

Pluspunten

Vlug en alles correct

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Ga zo door

Pluspunten

Pluspunten

Snelle orders afhandeling, heel goed...

Pluspunten

Duidelijke website top producten kwaliteit uitstekend geen bouwmarkt kwaliteit na bestelling direct bevestiging per mail en betalings-gemak en de mogelijkheid om af te halen op afspraak

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Service

Weet het niet

Pluspunten

Mooi product tijdig geleverd voor 'n mooie prijs. Super tevreden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie

Goederen compleet leveren. Van de vier bestelde led panelen hadden er maar twee een trekontlasting op de aansluitkabel. Meegeleverde led voeding levert geen 12W maar 10W.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelde artikelen werden snel en netjes geleverd

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.