Ontbrekende stukken bestelling

Bij het ontvangst van mijn bestelde goederen ontbraken enkele goederen.

Snelle en nette levering, goed product!

Op tijd bezorgd, goed verpakt en de lamp is top.

Na lang zoeken hebben we de juiste verlichting hier kunnen vinden. We hebben hier zelf kunnen samenstellen. Dan denk je dat je alles geregeld hebt en dan vergeet je de eindkapjes mee te bestellen. Echter kregen we gelijk bericht van LUXAR dat zii de eindkapjes hebben bijgevoegd met de mededeling; cadeautje van LUXAR. Top service met ook nog eens snelle levering. Wat jij besteld word dus door LUXAR goed gecontroleerd of alles compleet is. Ik kan dan ook niks anders zeggen dat zij weten wat ze aan het doen zijn. En hun klanten niks anders kunnen zeggen dan dat ze meer dan tevreden zijn. Bedankt LUXAR

Snel en correct artikel bezorgd

Zal vast tot herhaling leiden.

Prima! Prijs was goed, snel geleverd!

Snelle en correcte levering

Veel keus op de website en de levering en afhandeling is snel en correct

Bestelling vlot geleverd.

Mooi TL-armatuur voor led-buis. Is desnoods nog te om te bouwen voor TL-buis.

Supersnelle levering ondanks feestdag

Hele fijne ervaring. ‘s Avonds besteld en ondanks dat de volgende dag een feestdag was werd de bestelling de eerste werkdag erna bezorgd. Verder precies wat ik zocht, goede kwaliteit en zoals omschreven op de site.

Geheel volgens verwachting.

Goed. Leveren wat je van ze mag verwachten.

Snelle en correcte levering.

Enige minpuntje is dat het aantal lumen van de lamp niet vermeld stond bij de omschrijving. Verder geheel tevreden.

Alles was heel goed in orde

Alles stipt en volgens afspraak geregeld

Snelle levering,en mooie producten

Goed!

Op internet had ik al een beetje de prijzen vergeleken voor het product dat ik nodig had. Luxar zit dus zeker goed wat prijs betreft. Ook de levering verliep vlot. Ik heb de klantendienst gecontacteerd omdat ik een vraag had ivm de verzending. Binnen het uur kreeg ik al antwoord. Ik kan dus zeggen dat ik tevreden ben!

Goed product

Snelle levering, voldoet ruimschoots aan verwachting, niet verder zoeken ! hier hebben ze het !

Vandaag besteld de dag erop in huis :-)

Vandaag besteld de dag erop in huis :-) 1ste bestelling gedaan bij LUXAR naar volle tevredenheid :-)

Gewoon goed en snel

Paulmann spotjes IP65 verstelbaar gekocht. Erg mooi, snel geleverd en ook de correspondentie top.

Zeer snelle levering

2 travo's besteld en waren de goedkoopste en doen het goed.

Alles prima

Mooie buitenlampen

Mooie buitenlampen, op tijd geleverd. Redelijke prijs

Snel gevonden wat ik zocht. Goed verpakt

Goede en snelle levering

Heldere website, prima product

Top Service!

Vlotte communicatie en verzending.

perfecte service

lampjes een hele tijd geleden besteld maar pas recent ingebouwd, 1 haperde helaas maar dat werd snel opgelost door luxar !

De bestelling is volgens afspraak de zelfde dag verzonden

De lampen zijn van een mooie en degelijke kwaliteit, goed verpakt, dik tevreden

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.