Zeer snel en scherpe offertes

Op zoek naar een verzekering en wil je graag snel en overzichtelijk een aantal aanbiedingen in de mailbox? Je bent Sluitsnel.nl naar mijn mening Echt aan het goede adres. Zelfs bij een nieuwe aanvraag in het weekend kwamen er nog herziene offertes binnen en de verder afwikkeling verliep heel soepel.

Uitstekende communicatie. Daardoor snel geregeld

Uitstekend geregeld. ASR reageert snel, helder en correct.

snel, helder en vriendelijk

doet hun naam eer aan denkt met mij als klant mee snelle reacties en offerte aanpassing snelle levering van de definitieve polis

Goed, snel en gemakkelijk

Snel en simpel een goede verzekering voor mijn nieuwe scooter kunnen afsluiten, zonder gezeur. Top!

Goed zo als het hoort.

Was al even opzoek naar een nieuwe opstal verzekering voor een recreatiewoning. Via independer weinig resultaat of ik moest bellen. Met sluitsnel verzekeringen had ik geen ervaring en verwachte er eigenlijk niet veel van. Maar een dag erna al bericht en behoorlijk goedkoper dan mn oude verzekering die van 17€ even een verhoging doorvoerde naar 43€ . Nu een verzekering van zo.n 11€ p/mnd.

Heel snelle reactie

Tevreden met de snelheid en de aangeboden verzekering

Snel afgesloten

Snelle afsluiting en uitstekende service. Binnen 2 uur was onze quad verzekerd.

goede en snelle service

goede en snelle service

uitstekend

Eenvoudig en snel te regelen.

Snelle levering!!

tevreden over de snelheid. Vandaag besteld morgen in huis!

Efficent en snel

Het is soms heel belangrijk om een verzekering snel en efficient af te kunnen sluiten. In dit geval was heg geen probleem.

zeer tevreden

Makkelijk, Overzichtelijk, duidelijkheid en snel reactie. Zeer tevredenheid

Snel en adequaat on line geregeld. Wel is prijs dan best stevig voor slechts een WA ritje RDW v.v. van nog 12 km.

Super snelle en correcte service.

In 5 minuten volledig geregeld!! Duidelijk en meedenkend, past prima bij mij.

super

verzekering zeer snel geregeld. snelle communicatie. prijs prima

snel en soepel geregeld

Geen probleem je vraagt wat en voor je het weet zijn de offertes binnen en is e.a. geregeld

Snel en doeltreffend

Makkelijke site met prcies de relevante vragen om een verzekering af te sluiten.

Sluit snel af

Perfect verzekering, niet duur,binnen 1 werkdag verzekerd.

Levert eendagsverzekering snel en betrouwbaar

Voor een eendagskenteken had ik een verzekering nodig. Een dag van te voren aangevraagd en na een uurtje in de mail. Niets op deze dienst aan te merken.

Goed en effectief

Kort en bondig kontakt, omdat het objekt niet veel om t lijf (chalet) heeft. Behalve dat het nieuw is.

Echt snel en beste prijs

Bus verzekering Snel en ze zijn de goedkoopste met beste dekking Zelfde verzekering vergeleken bij andere Die waren duurder en slechtere dekking

Verzekering snelgeregeld

Ik heb gelukkig geen schade gehad op de bewuste dag. Dus over de schade afhandeling kan ik niks zeggen. Ik had wel mijn vraagtekens bij het invullen van mijn bankreknr voor snelle verwerking vd polis. Ik vraag mij af of dit niet anders kan. Het proces om de polis te verkrijgen ging voor de rest vrij soepel.

Heel snel en goed

Heel gemakkelijk afsluiten en snel

Snel & simpel

Via google gevonden omdat mijn verzekering geen eendagskenteken verzekerde. Super simpel invulformulier, betaling via i-deal en een paar knipogen later heb je de pis in je mailbox.

Duidelijk en snel geregeld

Duidelijke site en snel geregeld

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

072-2013050

Over Sluitsnel.nl Verzekeringen

Autoverzekeringen | Bestelautoverzekeringen | Scooterverzekeringen | Bedrijfsverzekeringen | VVE Verzekeringen | Recreatiewoningverzekeringen | Woonverzekeringen -> Op onze website(s) vindt u alle gangbare particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij werken vanuit het mooie Heiloo en bedienen meer dan 5000 klanten! Wilt u meer weten over ons en onze verzekeringen? Kijkt u dan even op de website. Daar kunt u ook snel en eenvoudig de aanbieders voor uw verzekeringen vergelijken. Gratis. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Op e-mail reageren wij ook heel snel. Tijdens kantooruren doorgaans binnen enkele minuten. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse