Goede offerte snelle afhandeling

Snel en correct

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Onverwachts geweldig!

Ik heb zowel telefonisch als per e-mail contact opgenomen met SluitSnel.nl, omdat ik enkele vragen had over mijn bestelautoverzekering. Telefonisch: omdat ik zelf iets verkeerd had gelezen in de polisvoorwaarden. Ik had vrijwel meteen iemand aan de lijn (dus geen lange wachttijd), die mij duidelijk te woord stond en wist waar ze over sprak. Per e-mail: omdat ik toch iets wilde wijzigen aan de zojuist afgesloten bestelautoverzekering. En ook mijn e-mail werd razendsnel en correct beantwoord. Ik ben serieus verrast en onder de indruk van hun werkwijze en op basis van mijn recente ervaringen beveel ik hen daarom echt aan! Een goeie en betrouwbare partij om je verzekering bij af te sluiten.

Goed gewerkt

Ik ben zeer tevreden. Het werkte snel en gemakkelijk. Ik kom terug, bedankt.

Inderdaad snel...

Duidelijke informatie en snel afsluiten.

Betrouwbaar en inderdaad snel

Goed geregeld. Ik had een 1 dagsverzekering nodig. Zelfde dag al in orde.

Binnen 1 dag een verzekering bij een gerenommeerde maatschappij.

Heldere voorlichting over wat wel/ niet gedekt was Geen misverstanden Offerte binnen enkele uren Afsluiten na korte vragen lijst enkele uren later Duidelijk wat te doen bij schade

prima geholpen

Snel en professioneel geholpen

Snel afgesloten

Heel snel en makkelijk de verzekering afgesloten. Binnen 5 minuten geregeld.

Snel en eenvoudig

Binnen 5 minuten aangemeld en snel voorzien van de verzekering Papieren

Prima en snel geholpen

prima en snel geholpen

Snel geregeld en duidelijk

Snel getegeld

Snel geregeld

Erg snel en correct geholpen

Alles erg snel en correct verlopen en afgehandeld!

Prima.

Een paar berichtjes en klaar

goed en snel geregeld

telefonisch contact gehad en alles was snel en duidelijk geregeld voor een prima prijs

Snel verzekerd en prima communicatie

Ik zocht een scooterverzekering en ben bij Sluitsnel.nl uitgekomen. De bevestigingsbrief en polis volgde vrij vlot. Ik ben tevreden.

snel en goed

reacties op vragen en emails zijn erg snel, heel fijn. Inhoudelijk nog geen ervaringen, zojuist afgesloten.

Super service

Snelle, nette afhandeling van afsluiten verzekeringen, echt top

Snel en eenvoudig

Toegankelijke website. Snelle aanvraag en snelle respons.

Easy and professional

I got my insurance really quick after having filled all the necessary information. Later I called to ask some questions and the person with whom I talked was professional, very friendly and solved my issues.

simpele snelle aanmelding

Eendagskenteken makkelijk en snel af te sluiten

Snel gemakkelijk en betrouwbaar

Zeer snel een scherpe offerte en net zo snel geregeld

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

072-2013050

Over Sluitsnel.nl Verzekeringen

Autoverzekeringen | Bestelautoverzekeringen | Scooterverzekeringen | Bedrijfsverzekeringen | VVE Verzekeringen | Recreatiewoningverzekeringen | Woonverzekeringen -> Op onze website(s) vindt u alle gangbare particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij werken vanuit het mooie Heiloo en bedienen meer dan 5000 klanten! Wilt u meer weten over ons en onze verzekeringen? Kijkt u dan even op de website. Daar kunt u ook snel en eenvoudig de aanbieders voor uw verzekeringen vergelijken. Gratis. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Op e-mail reageren wij ook heel snel. Tijdens kantooruren doorgaans binnen enkele minuten. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse