Snel, vragenlijst vrij makkelijk te doorlopen

👍👍

good price,

I'd love to see polismap in English, or at lease easy to translate. Making changes to policy on that app is super nice thing and easy. One my quite was rejected without providing reason. That was not idea. Good job team!

Snel geregeld tegen een eerlijke prijs

Ik werd snel en goed geholpen en heb een verzekering kunnen afsluiten tegen een eerlijke prijs. Ik zal sluitsnel aanbevelen.

Zeer tevreden, makkelijk en goed

Verzekering voor eendagskenteken afgesloten. De premie was 3 x zo goedkoop als bij concurrent. Ik had in de haast per ongeluk dubbel betaald en werd meteen hierover gebeld en het teveel betaald is teruggestort.

kordaat goed advies snel transparant

gelijk een goed gevoel en een prima offerte zonder poespas Heel goed gewaardeerd door mij Een vette 10 als cijfer

Voldoet aan de verwachting.

Via internet was snel en professioneel. Telefonische hulp gekregen door een ervaren persoon. De verzekering is transparant. Kon alle regels lezen over de verzekering.

Snelle afhandeling

Binnen een uur scooter was verzekerd

Snel geregeld scherpe premie

Direct een offerte Snel geregeld en een scherpe premie

Keurig te woord gestaan

Gesproken over een nieuwe verzekering en werd vriendelijk te woord gestaan hoe vaak ik ook belde met mijn vragen. Dus top hoor en gekregen wat ik wilde met een heldere uitleg.

Zeer gebruiksvriendelijk site en snelle reactie op de aanvraag.

Zeer gebruiksvriendelijk site en snelle reactie op de aanvraag.

goede info. correcte afwikkeling

Prettige communicatie. Goede navigatie op site

Snel geregeld.

Snel geregeld, top service

Korrect en snel.

Ook voorlichting voor keuze.

Beloofd op website levering volgende dag, doch de leveringen duurde 2 dagen.

Snel en goed

Offerte aangevraagd voor een recreatiewoning. Uitstekende prijs/kwaliteit, snel een offerte en goed bereikbaar.

Uitstekend en klantvriendelijk

Op mijn aanvraag zeer snel geantwoord en polis geregeld

Snel en goed

snel en goed

Zeer snel reactie ontvangen

De aanbieder was goed, goed product tegen zeer goede premie.

Geen gedoe snel geregeld :-)

Verzekeren zoals het hoort. Goede prijs en makkelijk te regelen. Top!

Gewoon snel

Binnen een half uur alles digitaal binnen.

Goed snel en flexibel

Heb met name 1-dags kentekens nodig. Gaat snel en zonder al te veel handelingen.

Heel prettig en snel

Doet wat het moest doen en heel snel

Snel en eenvoudig

Zeer snel en makkelijk te regelen. Jullie doen je naam eer aan

snel en goed een verzekering af te sluiten

goed en makkelijk af te sluiten verder nog geen persoonlijk contact gehad

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

072-2013050

Over Sluitsnel.nl Verzekeringen

Autoverzekeringen | Bestelautoverzekeringen | Scooterverzekeringen | Bedrijfsverzekeringen | VVE Verzekeringen | Recreatiewoningverzekeringen | Woonverzekeringen -> Op onze website(s) vindt u alle gangbare particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij werken vanuit het mooie Heiloo en bedienen meer dan 5000 klanten! Wilt u meer weten over ons en onze verzekeringen? Kijkt u dan even op de website. Daar kunt u ook snel en eenvoudig de aanbieders voor uw verzekeringen vergelijken. Gratis. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Op e-mail reageren wij ook heel snel. Tijdens kantooruren doorgaans binnen enkele minuten. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse