Goed om hier een verzekering af te sluiten

Het was prettig om online de verzekering af te sluiten !

Niet gemakkelijk in het afsluiten. Ik heb de verzekering beeindigd wat ook weer niet zo makkelijk ging en nu op de eindafrekening blijkt dat ik de premie niet terug krijg, omdat er een servicebijdrage betaald moet worden. Dit is niet zo bij een andere verzekeringsmaatschappij, dus ik zal in de toekomst via sluitsnel.nl geen verzekering meer afsluiten.

gemak dient de mens

uitmuntend, zeer goed te doen.

Top snelheid en service.

Snel, vriendelijk en goede voorwaarden en prijsstelling. Zeer tevreden

Supersnel en goed

Alles supersnel geregeld. Geen gedoe

Snel, vriendelijk, netjes en vooral duidelijk!

Al mijn vragen werden altijd vriendelijk en snel beantwoord, voordat ik de verzekering heb af gesloten. Dit was toch wel een positief punt waardoor mijn keuze op Sluitsnel is gevallen.

Snel geregeld

Snel ingevoerd

Prima behandeld door vriendelijke mensen

Prima heel zakelijk

Snel en goed geregeld

Klantvriendelijk, goede service en duidelijke uitleg en meteen netjes geregeld en dat samen met een geweldige app waar alles duidelijk en makkelijk te bedienen is

Klantgerichte service

Service was erg goed en professioneel. De motor stond nog niet op mijn naam en er werd gelijk gevraagd of dit wel de juiste motor was. Dit liet gelijk zien dat er goed en serieus mee omgegaan werd. Dit gaf een direct een vertrouwd gevoel. Ook was de communicatie met eigen mails en geen automatisch gegenereerde berichten.

Goed en snel

Snel en goed geholpen voor een goede prijs kwaliteit verhouding

Directe reactie op de mail en dag erop polis in huis

Snelle reactie

Heel goed ....Is om iedereen aan te raden voor een eendags verzekering

Heel goed ....Is om iedereen aan te raden voor een eendags verzekering

Pluspunten

Snel, correct, eenvoudig

Houden zo

Pluspunten

Zeer snel reageren. Goede service en prijzen.

Pluspunten

Goede behulpzaamheid en snelle service

Pluspunten

gewoon snel en makkelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop en snel afgehandeld, vergeleken met andere aanbieders van 1 dags verzekeringen...!

Pluspunten

Goede communicatie en advies

Pluspunten

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Eendagsverzekering dezelfde dag kunnen afsluiten zou handig zijn!

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

072-2013050

Over Sluitsnel.nl Verzekeringen

Autoverzekeringen | Bestelautoverzekeringen | Scooterverzekeringen | Bedrijfsverzekeringen | VVE Verzekeringen | Recreatiewoningverzekeringen | Woonverzekeringen -> Op onze website(s) vindt u alle gangbare particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij werken vanuit het mooie Heiloo en bedienen meer dan 5000 klanten! Wilt u meer weten over ons en onze verzekeringen? Kijkt u dan even op de website. Daar kunt u ook snel en eenvoudig de aanbieders voor uw verzekeringen vergelijken. Gratis. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Op e-mail reageren wij ook heel snel. Tijdens kantooruren doorgaans binnen enkele minuten. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse