Snel en makkelijk

Snelle reactie en makkelijke betaling via ideaal. En alles via de mail

Makkelijk te regelen.

Dit bedrijf doet zijn naam eer aan! Goede service, snel en duidelijk!

Prima service en makkelijk en snel bereikbaar!

Snelle reacties en snel handelen. Erg prettig.

Prettig, snel en correct.

Snel, betrouwbaar, top service

Ik verzeker geregeld eendagskentekens via SluitSnel en ben zeer tevreden over de service. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle afhandeling.

snel, makkelijk

ik had de verzekering nodig om een auto bij de rdw te importeren. alles ging snel en vlot en zonder problemen

Snelle actie na datumaanpassing

Snel resultaat. Snelle tussenpersoon.

perfect

service is perfect je doet yvonne een e mail en alles komt goed

Snel en vakkundig advies

Goede service, snel handelden, tussentijdse aanpassingen geen probleem. Goed en prettig contact, aanrader!

Snelle reactie

Goed aanbod. Snel geregeld.

Snel een verzekering zonder poespas

Voor het eerst online afgesloten maar ondanks wat onduidelijkheid over de tarieven en no-claim gegevens toch snel geregeld

Prijzig maar werkt makkelijk

Prijzig voor 1 dag maar werkt snel en simpel

Goed,betaalbaar,makkelijk online verzekeren en stopzetten

Goed,betaalbaar,makkelijk online verzekeren en stopzetten.

Ik heb alleen goede ervaringen.

Snelle oplossingen, makkelijk berijkbaar.

Snelle in behandel name

Er neemt vrijwel altijd iemand de telefoon op (bij verkoop) en die weet waar ze over praten. Prima medewerker. Hoe de afhandeling met schade is, weet ik nog niet. Nog niet meegemaakt.

Goed en snel

Snel, goed en goedkoop.

Goede informatie. De verzekeringen werden snel en correct afgesloten tegen een zeer concurrerende prijs.

Erg goed snel geregeld dus in een woord super

snel antwoord en een mooi premiebedrag

perfecte ervaring. Snel antwoord op mijn verzoek en een premie bedrag waarin ik me goed kon vinden.

Snel en redelijke prijs

Snel verzekering geregeld

Lekker snel en duidelijk

Prima ervaring met jullie. Lekker korte lijntjes en snel geregeld.

Helder en geen poespas

Navraag over byzondere voorwaarden werd correct behandeld.

Snel en correct

Fijn dat het zo kan!

Vlot geregeld

Duidelijke communicatie en offerte. Redelijke prijs voor het te verzekeren object

Snelle en deskundige service

Ik kon mijn verzekering snel en zonder nodeloos ingewikkeld gedoe afsluiten.

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

072-2013050

Over Sluitsnel.nl Verzekeringen

Autoverzekeringen | Bestelautoverzekeringen | Scooterverzekeringen | Bedrijfsverzekeringen | VVE Verzekeringen | Recreatiewoningverzekeringen | Woonverzekeringen -> Op onze website(s) vindt u alle gangbare particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij werken vanuit het mooie Heiloo en bedienen meer dan 5000 klanten! Wilt u meer weten over ons en onze verzekeringen? Kijkt u dan even op de website. Daar kunt u ook snel en eenvoudig de aanbieders voor uw verzekeringen vergelijken. Gratis. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Op e-mail reageren wij ook heel snel. Tijdens kantooruren doorgaans binnen enkele minuten. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse