Geen bericht van niet kunnen leveren

In linea besteld en betaald. Zonder enig bericht geld teruggestort en geen bericht over niet kunnen leveren.

Kwaliteit en een goede prijs

Aanbod overtrof mijn verwachting en de prijs is niet te duur. Levering binnen de tijdindixatie. En de kwaliteit is prima. Kortom zeer tevreden.

Verkopen goede schoenen en verkopers zijn erg kundig mbt welke schoen ik nodig heb en erg geduldig.

Ik ben erg tevreden over de begeleiding van de verkopers bij het passen van geschikte schoenen voor mij. Wat ik wel jammer vind is dat de voorraad schoenen in de winkel niet groot genoeg is. Ik heb daarom in webshop gezocht en schoenen gevonden en gekocht die goed voor mijn voeten zijn,

Eindelijk een paar schoenen die ik alle dagen kan dragen.

Ik koop wel een online een paar schoenen. Maar perfect zaten ze nooit. Ook met steunzolen was het vaak afzien om weer thuis te komen met mijn schoenen. Nu kreeg ik te horen van de podotherapeut dat ik maat k had. Wist niet eens dat je dat in zoveel maten in had. Op Zondag krijg ik het zondags krantje en met reklame van schoenen winkel Beterlopenwinkel. Ik zonder afspraak op maandag middag daar naar toe. Geholpen door Laura en die heeft mijn 2 fantastische schoenen heeft verkocht. Eindelijk komt verstand met de jaren dat ik naar een speciaal zaak moet gaan voor schoenen. Laura bedankt en tot een volgende keer. vr, gr, Margriet uit Delft

slecht in communicatie

De website werkt alleen in Edge om de een of andere reden, niet in andere browsers. Retourinstructies waren onduidelijk. Schoenen zijn wel goed en de verzendtijd was best aardig.

Super service, snelle levering !

Super service, snelle levering !

Prima service en snelle levering!

Schoenen online besteld en heel snel ontvangen. Het persoonlijke kaartje met dank voor de bestelling ook zeer attent.

Aardige medewerkers en snelle levering

perfecte communicatie en levering

opnieuw vlotte en keurige levering (bestelling compleet en goed verpakt), ondanks de drukke dagen voor kerst. op mijn vraag per mail vooraf snel en goed antwoord ontvangen. deze vraag had ik gesteld vanwege een onduidelijkheid in de omschrijving op de website. de website is onmiddellijk aangepast. complimenten!

Uitstekend!

Op woensdag 18 december heb ik een paar wandelschoenen gekocht bij de beterlopen winkel in groenekan.Ik ben geholpen door Martine.Een hele vriendelijke dame. Ik kreeg deskundig advies,ook nam ze alle tijd voor mij.Uiteindelijk zelf een keuze gemaakt voor een paar Lowa ranegade mid...Nadat ik er een paar keer op gelopen had ,ging mijn hiel iets slippen. Nadat ik gebeld had met Wendy (ook een hele vriendelijke mevrouw) en haar vertelde over mijn twijfel of ik wel de juiste keuze had gemaakte,kwam ze met het voorstel om ze om te ruilen tegen de s versie....Uiteindelijk heeft Martine een aanpassing gedaan,zooltje in het voorgedeelte van de schoen geplaatst. Voelde meteen goed.Heb ze dus toch gehouden en Nadat ik ze had ingelopen,zijn ze prima.Ik heb dus een uitstekende ervaring. Koop nooit meer wandelschoenen via internet.

Wel goede afhandeling maar matige communicatie

Na bestelling ontving ik een mail waarin aangekondigd werd dat ik zou vernemen wanneer de bestelling bij de verzender was afgeleverd zodat ik zou kunnen volgen wanneer ik die zou kunnen verwachten. Daarna hoorde ik echter niets meer. Na 5 dagen bleek de bestelling bij onze buren bezorgd te zijn omdat we zelf niet thuis waren.

Goede persoonlijke service en snelle levering

Een overzichtelijke website met ruime keus in breedtemaat schoenen. Mijn bestelling in de week voor kerst werd binnen 2 dagen bezorgd. Op de brief met servicevoorwaarden mijn naam handgeschreven, erg attent. Ik ga zeker opnieuw hier schoenen kopen!

Ik voel mij er altijd persoonlijk geholpen!

Er is een grote keus aan goede merken.

een dikke tien

na info over bestelling contact gehad met medewerker en alles was binnen 5 minuten opgelost. veel medewerking ondervonden tot volle tevredenheid aan onze zijde aanbevolen

Mijn nieuwe schoenen

Ik heb gisteren 10-12 nieuwe wandelschoenen gekocht in Leiderdorp en ben erg goed geholpen door Carola. Een hele fijne winkel met uitgebreide keuze schoenen. Een winkel die ik kan aanbevelen.

Goede kwaliteit

Keurig verpakt, snelle verzending en heel persoonlijk briefje toegevoegd aan het pakket!Hartelijk bedankt!

Prima. Snel geld terug na retourzending. Snelle levering schoenen.

Herenschoenen in grote maat en breedte op voorraad.

Correcte levering

2 paar schoenen besteld, kwamen apart geleverd. Werd goed geinformeerd en levering was erg snel.

met rust en deskundigheid geholpen

in de winkel geholpen door Noor, die alle tijd neemt en goed advies geeft.

alles in orde

de bestelde schoenen vlot en correct ontvangen. deze webshop was de enige winkel in Nederland die deze schoenen op voorraad had. goede informatie op de website.

Fantastisch, snel en betrouwbaar

2 dagen na mijn bestelling de schoenen ontvangen. Echter waren ze 1 maat te groot en ik heb ze daarom na telefonisch contact teruggestuurd en bestelde ze 1 maat kleiner. Ze zijn zeer vriendelijk en bereid om je te helpen. Het retourneren ging vlot en kreeg 1 dag later al een melding dat de geretourneerde schoenen in goede orde waren binnengekomen. De nieuwe bestelde schoenen waren de volgende dag ook al binnen.

Goede keus, goede prijzen, fijn communicatie

Ik heb mooie schoenen gekocht voor moeilijke voeten. Ze hadden heel veel keuze. Ze kwamen snel en goed ingepakt aan. Helaas waren ze iets te breed. Ik heb ze via email benadert en mocht ze terugsturen.

Goed!

Deskundig, geduldig, bekommerd.