Reactie van het bedrijf
Beste Leon,
U heeft helaas, nét zoals bij een telefoon of tablet, eenvoudig uw scherm gebroken door valschade.
Dit is door iedere objectieve onafhankelijke derde vast te stellen, de foto's van uw apparatuur publiceren wij op onze website.
Vervelend dat u een duur apparaat beschadigd maar dat valt hooguit onder een verzekering en zéker niet onder enige garantie.
Tóch hebben wij u willen helpen en hulp (herstel/reparatie) aangeboden. Uw reactie betreft slechts een onophoudelijke stroom van negativiteit. Wat jammer toch, maar mocht u daar op deze wijze tóch nog een goed gevoel van krijgen zijn wij blij dat we u toch nog hebben kunnen helpen.
Zoals reeds eerder besproken valt uw schermschade niet onder garantie. Vervanging van het scherm is mogelijk. Een los scherm, exclusief arbeidsloon en verzendkosten kost € 79,00
Wij kunnen echter op dit moment nog niet beoordelen of er onder het scherm ook schade is ontstaan en alleen schermvervanging voldoende zal zijn.
U geeft aan alléén tot herstel te willen overgaan indien de kosten ónder € 100,00 blijven, dat zal helaas niet het geval zijn omdat in elk geval arbeidsloon en verzendkosten bovenop de schermkosten zullen zijn komen. Schatting € 100,00 - € 150,00.
Los daarvan stelt u de eis dat er een ander soort beschermplaat wordt geplaatst, hetgeen helaas niet het geval is. Daar kunnen wij u helaas niet mee helpen.
Indien u wenst dat wij deze door de importeur/fabrikant laten nakijken en herstellen konden wij u de juiste procedure toezenden, indien u na definitieve prijsopgave alsnog af wenst te zien van herstel zouden wél verzendkosten en onderzoekskosten in rekening gebracht worden. Daar zien wij nu maar van af.
Tot slot meldde u ons op 11 mei jl.:
Beste Cardwriter,
Nee, jullie kunnen er niets aan doen. De kwaliteit is er gewoon niet naar.
Groeten Léon Kempe.