Reactie van het bedrijf
Fijn om te horen dat uw apparaat tóch gewoon werkt meneer Osinga, er is ook géén reden om een andere naam en ander e-mailadres te gebruiken bij uw review, tenzij u zich misschien schaamt. Dan kunnen wij ons daar wel iets bij voorstellen...
U heeft een zakelijke aanschaf gedaan namens "Benedu racing" meneer Osinga en heeft ons gemeld dat uw apparatuur "het niet zou doen". Om u van dienst te zijn hebben wij u gevraagd wát precies het probleem ís én of wij telefonisch of per mail e.e.a. met u kunnen doorlopen om het probleem wellicht direct op te lossen.
Er zijn immers niet of nauwelijks problemen met deze apparatuur en om tijd en kosten te voorkomen is het dan eenvoudiger om bijvoorbeeld problemen in uw eigen instellingen en/of installatie even samen door te lopen.
Uw reactie op onze normale vraag is echter méér dan zéér onbeleefd door de telefoon; u heeft twee medewerkers gesproken en in beide gevallen met hetzelfde resultaat: u laat deze niet uitspreken, verheft uw stem, steekt een tirade af en uit dreigementen.
Jammer, maar op die wijze laten wij ons natuurlijk helemaal niet benaderen. In uw monoloog dreigt u met een rechtsbijstandsverzekering; indien dit uw normale handelswijze is valt er kennelijk veel tijd en kosten aan uw kant te besparen.
U geeft aan zélf eerder een Alfa Camp PRO eerste versie met “... alléén maar problemen...” te hebben gehad, en nu dan een versie 2 met óók “...alléén maar problemen...”. Mogelijk gaat er derhalve niet alleen op het gebied van fatsoen iets mis bij u.
Na uw tirade hebben wij inderdaad de verbinding verbroken. Geen enkele medewerker hoeft zich op deze wijze te laten behandelen. Dit accepteren wij van niemand.
Reden voor u om direct enkele tientallen keren telefoonterreur te plegen met uw mobiele telefoonnummer (sic!).
Nogmaals fijn om te horen dat uw apparaat tóch werkt en hopen dat u zich nooit meer tot ons zal wenden. De hulp die u nodig heeft kunnen wij helaas niet bieden, wellicht is uw gedrag normaal in eigen kring; wij blijven er graag verre van.