Hartelijk dank voor de dikke 10 :-)
Thanks :-)
De sedum cassettes zij eenvoudig te leggen en passen mooi in elkaar.
Dag Hans Hartelijk dank voor de 10, geniet van het groendak! mvg Henk
Makkelijk bestellen via de site, goede aftersales en ontzettend makkelijk product in het gebruik.
Heel erg bedankt voor de dikke 10! mvg Maartje
Goed maar misschien is het beter als je de maten van je dak kan geven voor het worteldoek en een aantal van de cassettes waren nogal in slechte staat
Dag heer Grootebroek Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling. Het worteldoek leveren wij er altijd gratis bij en wanneer men graag een afwijkende hoeveelheid nodig heeft dan kan men dat aangeven bij de bestelling, wij leveren sowieso altijd 10 % extra worteldoek uit dan nodig. Een aantal cassettes waren niet slecht meer 'jong'. Dat betekent dat ze nog niet helemaal volgroeid zijn, echter zal dit snel bij trekken en ziet u er helemaal niets meer van. Wij leveren altijd dagvers van de kwekerij en het zijn en blijven planten, net mensen, ook niet iedereen groeit even hard. Wij hopen dat u mag genieten van uw groendak, en als die paar cassettes volgend jaar nog achter blijven dan sturen we gratis meststof om ze een boost te geven! mvg Henk
Goede uitleg over voorbereiding en werkwijze. Makkelijk bestelproces. Levering volgens planning tot bij het dak.
Hoi Leonie Wat een fijne reactie! mvg Maartje
Het sedum is van goede kwaliteit voor een heel nette prijs. Een grote bestelling op een laat moment werd gewoon geregeld en de service na levering was vlot en accuraat.
Dag Harry Heel er graag gedaan, u was inderdaad te laat met bestellen om het nog op de dag van uw keuze te kunnen afleveren, we hebben gelukkig toch nog transport kunnen regelen na vel bellen en mailen zodat alsnog kon genieten van uw groendak in het weekend! mvg Henk
Heel erg bedankt! mvg Henk
Prima contact, snel antwoord, goede bereikbaarheid, meedenkend, fijne site, open en helder, betrouwbaar, deskundig.
Kijk daar doen we het voor! Fijn dat dat u ons als betrouwbaar en deskundig ziet, wij zetten ons dagelijks voor 100% in om nog meer particulieren te laten genieten van groene daken en zo Nederland een heel stuk groener te maken! mvg Henk
Op dinsdag besteld, op vrijdagmiddag bezorgd door zeer vriendelijke chauffeur. Twee pallets gestapelde Sedumtrays. Mooie vol beplantte trays. Zeer blij mee!! Praktisch: De trays zijn erg zwaar dus zorg voor sterke handjes, kruiwagens en/ of steekwagen met grote lepel(50 cm). Pompwagen ook handig als je de ruimte hebt om de pallet in zijn geheel te verplaatsen. Op het dak krijgen is de volgende uitdaging. Best een pittig klusje. Het resultaat is prachtig!!
Hoi Floor Wow, mooie review, zijn we blij mee! Ook fijn om nog wat praktische tips mee te geven, dat helpt andere particulieren zeker! Geniet van het groene dak! mvg Maartje Bosch
Komen afspraken na
Dat zeker :-) Hartelijk dank! Henk
Van te voren had ik een 2tal vragen die ik per mail gesteld had, deze werden keurig beantwoord. de hoeveelheid stekjes viel me tegen, maar als we volgend jaar een mooi volgroeid dak hebben, is dat dus gewoon goed. daar ga ik maar vanuit!
Dag mevrouw Langens Wat fijn dat u tevreden bent, normaal zit er 100 gram/m2 sedumstekken bij. Omdat het al weer bijna najaar is hadden we in plaats van 6 kg stekjes ( u had 60 m2 bestelt dus daar horen 6 kg stekjes bij) maar liefst 8 kg stekjes er bij gedaan zodat het dak nog voor de winter mooi dicht kan wortelen. Veel plezier met uw groendak! Maartje
De informatie die gegeven wordt op de site is duidelijk en het werkt ook in de praktijk. Het leggen van een dak met de cassettes is bijzonder makkelijk. Door een meetfout van mij kwam ik een aantal cassettes tekort maar kreeg bij de nalevering een korting op de vervoerskosten. Heel netjes.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Verleden week heb ik mijn bestelling bij GROENEDAKEN.NET gedaan. Vrijwel direct kreeg ik van (ene) Henk, zeer sympathieke heer (!), een -per mail- reactie op mijn bestelling. De levering zou plaats gaan vinden in de ochtend van de dinsdag volgend op de week van bestelling. Bij de bestelling had ik verzuimd de juiste “kantafwerking” “mee te nemen”. Toch nog maar even snel, aan de vooravond van de levering (!), dus waarschijnlijk gewoon TE LAAT, een mailtje naar Henk gestudeerd. De bestelling was inderdaad inmiddels al opgehaald door de bezorgdienst, maar hij zou zorg dragen voor alsnog een GRATIS levering op de volgende dag. Wat schetste mijn verbazing? Nog dezelfde dag werd de kantafwerking alsnog nabezorgd!!! ONVOORSTELBAAR en uiteraard totaal niet verwacht. Welk bedrijf krijgt dit voor mekaar? De sedumcassettes waren eerder die dag al PRIMA VERZORGD afgeleverd. Diezelfde avond nog de cassettes geplaatst op het tuinhuis en alleen maar positieve reacties gekregen van passanten. Lang verhaal toch nog enigszins kort houdend: ons GROENE DAK ziet er FANTASTISCH uit, maar zou nog fraaier zijn met nog zeven meer cassettes. Meteen maar weer contact opgenomen met Henk en hem mijn “constatering” “voorgelegd”, waarop hij toezegde meteen te gaan zorgen voor nog een levering van zeven cassettes en de rekening hiervan zou wel volgen, dus niet vooraf incasseren en dan maar afwachten. Al met al: eenieder die overweegt een sedumdak te plaatsen moet beslist dit bedrijf overwegen!!!
WOW, hier worden we even stil van, super bedankt voor de lovende woorden :-)
De vrachtwagen met sedumbakken stond er al om 7.30 uur en daar was ik heel blij mee. Hoewel in de email stond 'in de loop van de dag'. Die zin zoudenjullie beter kunnen vervangen door 'ergens op die dag' wat ook op een andere plek staat. Maar, mij kwam het heel goed uit! Verder vind ik het nog te vroeg om een oordeel te geven. 1. ik heb de bakken nog even moeten opstapelen omdat het voor mij alleen te zwaar was te verspreiden over het dagterras. 2. gelukkig staat in de handleiding dat ik ze niet opgestapeld moet laten staan, maar dat is niet helemaal gelukt. 3. Gisteravond heb ik ze een half uur met een buurman over het terras gerangschikt, als voorlopige oplossing en de meeste zien er nog goed uit. 4. Ik ben benieuwd of alle bakken de stapeling overleefd hebben, maar het is mijn eigen schuld. Ik heb er wel vertrouwen in als ik het zo zie. Verder ben ik er vooral heel blij mee, zoals ik het nu zie staan. Dus misschien moeten jullie me over een week of zes nog eens vragen wat ik ervan vind! Veel succes! René Borkus
Bedankt voor de dikke 8. De transporteur was inderdaad vroeg, dit omdat Amersfoort niet ver van ons warehouse ligt. Bedankt voor de tip, we zullen dit meenemen in de beschrijving!
Nadat ik 102 sedumcassettes had besteld, bleek bij narekening dat ik er vijf tekort zou komen. Groenedaken gebeld, maar de bestelling stond al klaar voor levering. Ze zouden kijken wat ze nog konden doen. Drie dagen later bracht de directeur zelf de vijf cassettes! Hij kon zich voorstellen hoe ik me als klant zou voelen als ik nogmaals de vervoerskosten zou moeten betalen. Cassettes waren gemakkelijk in een uur of vier te leggen op ons dakterras, met hulp van zoon en echtgenoot. Ook nog een paar cassettes doorgezaagd om de aansluiting op twee vlonders passend te maken. Drie weken goed natgehouden en nu al een prachtig groentapijt.
Goed geleverd rollen wel erg zwaar.
Levering geheel volgens afspraak.
Van tevoren zat ik met een aantal vragen, deze werden duidelijk en uitgebreid beantwoord. Bij het bezorgen was er iets verbogen, dit werd direct goedgemaakt en opgelost. Goede service!
Hoi Maartje Graag gedaan! Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling! Team Groenedaken.net
Een duidelijke site, die doet wat ze beloven. Mooie Sedum cassettes, en professioneel afgeleverd. Ik kan deze Sedum alleen maar aanbevelen!
Super bedankt voor het compliment!!!
We wilden een groen dak. Om in aanmerking te komen voor de subsidie van de gemeente kwam ik al snel op groenedaken.net uit. Het product en de hulpvaardigheid van personeel is perfect. Enige minpuntje vond ik dat ik niet via Paypal of creditcard kon betalen, daardoor moesten we wachten tot het vakantiegeld binnen was. We hadden het groene dak liever al voor de eerste warme dagen aangelegd.
Dag Femke Hartelijk dank voor de mooie review! Via creditcard betalen is al langer mogelijk in onze webshop, waarschijnlijk over het hoofd gezien? :-) Nu is het super groeizaam weer voor een 'nieuw' groendak, geniet er van!
Goede info en tips op de site. Via mail goed op de hoogte gebracht van de voortgang. Snelle levering, transporteur was op tijd. De cassettes waren mooi dicht gegroeid en snel te plaatsten. Ik merk direct al dat het veel koeler in huis is. Is nu 34 graden buiten en 24 binnen, zonder de sedum was het 28 binnen.
Tot onze verbazing werdt het sedumdakpakket een week eerder bezorgt dan was afgesproken! Nou was dit voor ons gelukkig geen probleem maar ik kan me voorstellen dat dit voor andere klanten best vervelend kan zijn. Martin
Dag Martin Helaas hadden wij een verkeerde datum aan de transporteur doorgegeven. Dit gebeurt gelukkig 1 keer in de 10 jaar :-) Fijn dat we toch de bestelling mochten afleveren en u ons toch zou aanbevelen!!! Geniet van het groene dak!!
Goed contact via de mail, accurate levering, goed materiaal. Het is een wonderschoon dak geworden!
WOW, super bedankt, veel plezier met het groene dak!
Volledige informatie vanuit de website, niet alleen voor het sedum dak maar ook voor alle bijkomende benodigdheden en handleidingen. Duidelijk bestelproces inclusief duidelijke regeling voor de aflevering. Ook de handleiding om cassettes in de beschikbare ruimte te krijgen door ze af te zagen was erg handig.
Super fijn om te horen dat het allemaal zo duidelijk was! Daar doen we het voor!
Koperslager 33
386SJ Nijkerk
Groenedaken.net is de leverancier van doe-het-zelf groendak systemen! Wij leveren al meer dan 10 jaar dagelijks door heel Nederland groene daken af. Duizenden 'dakbezitters'' gingen u al voor! Wij zijn gespecialiseerd in doe-het-zelf groendak systemen zoals ons Sedumtapijt pakket, Sedumstek pakket maar ook Sedumcassettes en/of Sedumtegels en/of Sedumtrays zijn wij al jaren marktleider in. Niet alleen de grootste maar ook de beste!