Pluspunten

Meedenken over een reeds ingediende en betaalde bestelling

Pluspunten

Woort vlot en goed geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gekozen voor dit bedrijf vanwege de duidelijkheid over het moment van levering.

Geef duidelijker aan wat in het kant-en-klaar pakket zit. Jammer dat het sedum met plastic gaas bijeen gehouden wordt. Ik begreep dat er ook systemen zijn biologisch afbreekbaar vlies. Met het plastic gaas ben ik bang dat er vogels in verstrikt kunnen raken. De rollen sedum waren voor mij te zwaar om te dragen. Ik moest ze doormidden zagen. Volgens de website zou het pakket bij afwezigheid voor de deur gezet worden. Volgens de transporteur was dat niet gebruikelijk.

Pluspunten

Levertijden zoals afgesproken worden goed nagekomen Handleiding bij product zeer duidelijk

Pluspunten

Snelle levering, goede Website, behulpzaam personeel.

Levering tijdens bouwvak (eventueel andere bezorger)

Pluspunten

Goede kwaliteit sedumbegroeiing. Chauffeur deed zijn best om cassettes vlakbij het dak te brengen.

Pluspunten

denkt mee, reageert snel en adequaat, komt afspraken na, betrouwbaar, lost problemen snel op.

cassettes met sedum waren van verschillende kwaliteit, daarover betere informatie vooraf geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Informatievoorziening

Kwaliteit cassettes bij levering matig, kaal en droog

Pluspunten

perfecte levering , keurige planten

zou zeggen ga zo door

Pluspunten

Voorlichting en service

Pluspunten

Servicegericht, geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Misschien toch nog even kijken naar de kwaliteit van de producten: er waren nu tamelijk veel 'lege ' cassettes. En misschien een volgende keer toch adviseren het leggen van het groendak uit te stellen tot na d zomer: juni/juli is geen gunstige tijd: mogelijk warm en droog weer en vakantietijd: geen tijd om te sproeier.

Pluspunten

Snelle levering Redelijk mooi beplantte cassettes

Niet meer van deze tijd dat je geen enkele indicatie krijgt van het tijdstip van aflevering. Je kunt niet van een consument eisen dat die de hele dag braaf gaat zitten wachten tot de chauffeur aanbelt. Het moet niet zo moeilijk zijn om het transportbedrijf een email te laten sturen op het moment dan het routeschema van de dag is gemaakt. De meeste transporteurs gaan nog wel wat stappen verder.

Pluspunten

Men reageert snel en adequaat op vragen

Geen. Ik ben gewoon tevreden

Pluspunten

-snelle levering. -duidelijke site -mooi en makkelijk systeem om dak aan te leggen.

-mss iets nettere stapeling op de pallets zo dat er minder beschadiging raakt.

Pluspunten

Volgens afspraak geleverd. Aanpassing van de levering was nog mogelijk tussen bestellen en leveren.

Horen de 10 tallen naaktslakken wel of niet bij het sedum ? Is het ongedierte of deel van het sedum eco-systeem ? Informeer de klant hierover.

Pluspunten

2,5 jaar na aanschaf wat problemen met mijn sedum dak. Een mail gestuurd en zeer snel reactie. Het probleem wordt opgelost. Perfecte service zelfs ver na aanschaf!!

Pluspunten

Snelle reactie op mails. Compleet pakket geleverd.

De substraat rollen zijn veel te zwaar. Wel wordt verteld, ze met 2 man uit te rollen. Zelf heb ik de rollen doorgezaagd om ze in 2 stukken de ladder op te dragen. Ik stel voor dat jullie aanbieden dat de levering in twee delen plaats vind, eerst folie/grind/substraat en pas een week later het substraat. Als particulier, heb je dan de tijd om eerst het zware werk op eigen tempo te doen, en niet alles binnen 24 uur te moeten afhandelen.

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit. Ideaal totaalpakket

Klant van te voren informeren over pletten tijdens vervoer en dat dit herstelt binnen 72 uur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima levering

Bedenk van te voren waar je moet leveren en kom niet met een veel te grote vrachtwagen naar kleine straatjes in een grote stad

Pluspunten

Simple, cost effective and very quick delivery. Easy to install and looks very nice.

n/a

Pluspunten

duidelijke website snelle reacties denken mee duidelijk in wat je kunt verwachten qua levering ik beveel dit bedrijf aan!

wij waren wel in de veronderstelling een 'compleet sedum stek-pakket' te hebben gekocht. Hier bleken geen kiezels bij te zitten. Heb ik dit verkeerd of niet gelezen? Bij 'compleet' ben ik in de veronderstelling dat ik zelf niets meer hoef bij te halen.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Goede beschrijving van werkwijze. Kwaliteit materiaal is goed

Te weinig anti-worteldoek bijgeleverd. Niet het belangrijkste maar was welnodige, dus snel naar tuincentrum moeten gaan.

Pluspunten

Prima kwaliteit sedummatten.

Koperslager 33

386SJ Nijkerk

Over Groenedaken.net

Groenedaken.net is de leverancier van doe-het-zelf groendak systemen! Wij leveren al meer dan 10 jaar dagelijks door heel Nederland groene daken af. Duizenden 'dakbezitters'' gingen u al voor! Wij zijn gespecialiseerd in doe-het-zelf groendak systemen zoals ons Sedumtapijt pakket, Sedumstek pakket maar ook Sedumcassettes en/of Sedumtegels en/of Sedumtrays zijn wij al jaren marktleider in. Niet alleen de grootste maar ook de beste!