Pluspunten

Prijs-kwaliteit verhouding Vlotte levering

Aantal m2's mossedum krap geleverd

Pluspunten

Goede hulp qua advies. Daar ben ik heel blij mee. Op zich een heldere website (groendaken.net), met veel info over het product, maar ook achtergrond info zoals waar op te letten. Goede zorg met b.v. een aanleg handleiding en dergelijke. Nu vredig wachten tot de stekjes uitgroeien tot volwaardige plantjes. :-)

Ik had voor een dak van 42m2 45m2 materiaal besteld. Mede omdat de vorm van het dak niet helemaal rechthoekig is. (Oppervlakte maten komen van de laatste bestektekeningen, dus dat klopt wel) Toch kwam ik met het anti worteldoek niet uit (net te weinig) voor de laag met de kunststof kelkjes was er wel genoeg. Verder heb ik elders alsnog hoeklijnen met perforatie (Keralit standaard product van kunststof en c.a. 4 euro per m1.) gehaald om de scheiding van grind en granulaat te garanderen. De hoeklijnen i.c.m. de witte vezeldoek (door Groendaken.net standaard meegeleverd) die ik daar tegen omhoog gevouwen heb, houdt de granulaat keurig van het grind gescheiden. Daar ben ik achteraf heel blij mee want bij de granulaat zit ook veel grond dat super fijn is van korrel en dus heel eenvoudig tussen het grind spoelt als dat niet actief tegen gegaan wordt.

Pluspunten

Levering prima, op afgesproken datum.

Transport zorgt wel voor uitdroging en cassettes drukken erg op elkaar. Na levering direct alle cassettes uit elkaar gelegd en water gegeven. De volgende dag zag de Sedum er weer prima uit!

Pluspunten

De materialen waren van goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering, precies volgens afspraak.

Pluspunten

afspraken zijn heel goed, prima levering

after pay is nog niet duidelijk aangegeven bij betalingen

Pluspunten

Snelle service Goede kwaliteit van het product.

Pluspunten

makkelijk bestellen snelle levering

Pluspunten

Snel, de pallet werd zelfs achter het huis gereden.

Pluspunten

vragen via mail werden vlot beantwoord, levering was volgens afspraak. Meststof werd vergeten bij levering, maar werd meteen nageleverd

Pluspunten

Snelle en correcte levering, groen komt in prachtige conditie aan op de dag van keuze.

De groencassettes worden geleverd op pallets die te breed zijn voor een standaard tuindeur, waardoor in mijn geval de palletwagen tot voor de tuindeur kon rijden en daarna een meter of 25 met de hand moesten worden overbrugd wat best een extra klus ks met een behoorlijk gewicht.

Pluspunten

Heldere communicatie

Ik moest even wachten omdat het product niet op voorraad was, maar dat was op zich geen probleem

Pluspunten

Goed materiaal en goede levering. Overleg met plaatsing.

Ophaalpuntenmeer in land?

Pluspunten

Goede service, vlotte afhandeling. Bij de bestelling werden iets te veel verzendkosten gerekend, maar dat werd direct weer teruggeboekt. De bezorging kwam op de dag van keuze.

Pluspunten

Alles is gebracht en geregeld zoals afgesproken. Zelf aanleggen was eenvoudig. Ik heb een sedum stekpakket besteld. Ik ben nog wel benieuwd hoe het er over anderhalf jaar uit gaat zien.

Geen.

Pluspunten

Vlotte en prettige communicatie, afspraken netjes nagekomen, levering precies zoals afgesproken.

Geen!

Pluspunten

Prima service, snel geleverd. Bestelling was niet helemaal compleet maar dit werd snel en goed opgelost

Pluspunten

Gemakkelijk contact, goede service.

Ik werd ruim 9 minuten jn de wacht gezet, dat is wel extreem lang. Er werd wel keurig excuses gemaakt.

Pluspunten

goede service, helpen je en vertellen alles heel precies. prijzen en producten zijn ook goed

Pluspunten

Bestelling liep helemaal perfect

We hadden niet door dat de sedum-matten meer dan 90 kilo wegen en zelfs doormidden gezaagd haast niet te vervoeren zijn. Toen ik wilde bellen voor een gouden tip was er geen telefoonnummer. Uiteindelijk hebben we de matten in plastic gepakt en in een hangmat naar boven getild

Pluspunten

Echt een goed product geleverd. We zijn er erg blij mee. We hebben de cassettes besteld voor op ons schuurdak. Van tevoren hebben we gebeld en kregen prima info. Later heb ik nog een keer gebeld voor wat aanvullende info. De medewerker kon de vraag niet beantwoorden maar schoof de vraag door en ik kreeg binnen een dag per mail antwoord

Pluspunten

Goede ervaring. Duidelijke communicatie en bewust van ons leefmilieu.

Een wat meer exacte indicatie van de levertijd zou prettig zijn. De afgegeven indicatie was "in de loop van de dag". In werkelijkheid was het 07:45 uur. De chauffeur was niet de meest vriendelijke persoon die je kunt treffen. Een lesje klantvriendelijkheid is op zijn plaats.

Koperslager 33

386SJ Nijkerk

Over Groenedaken.net

Groenedaken.net is de leverancier van doe-het-zelf groendak systemen! Wij leveren al meer dan 10 jaar dagelijks door heel Nederland groene daken af. Duizenden 'dakbezitters'' gingen u al voor! Wij zijn gespecialiseerd in doe-het-zelf groendak systemen zoals ons Sedumtapijt pakket, Sedumstek pakket maar ook Sedumcassettes en/of Sedumtegels en/of Sedumtrays zijn wij al jaren marktleider in. Niet alleen de grootste maar ook de beste!