keurig afspraken nagekomen, en met behulpzame chauffeur alles prima!
Hartelijk dank voor de mooie review! gr Henk
en een klantenservice die opneemt en er verstand van heeft
Dag Axel Fijn om te horen! gr Henk
Goede, duidelijke afspraak gemaakt. Levering prima op tijd door aardige jongeman. In twee uur tijd Sedum gelegd. Zet er goed uit. Hopelijk wordt het een groen en bloeiend voorjaar.
Fijn dat de matten samen met de Vlinderstichting ontwikkeld zijn. Wat ik wel jammer vind is dat ik uiteindelijk veel plastic materiaal op mijn dak moet brengen voor het groene dak. Daar zou ik in een nieuwe situatie wel alternatieven voor willen zien.
Dag heer Dubbelhuis Hartelijk dank voor de review. Het plastic materiaal is allemaal recycling waardoor we juist zorgen dat het, nieuw door andere bedrijven, geproduceerde kunststof in de kringloop blijft en niet in de oceaan, in nabij natuur of vuilverbranding terecht komt maar op een duurzame en circulaire wijze bijdraagt aan nieuwe natuur in een versteende omgeving. Geniet van het groendak! gr Henk
Mooie kwaliteit. Keurig verpakt. Cassettes gemakkelijk te plaatsen. Zeer tevreden.
Een deel van de geleverde sedummatten zagen er mooi, dicht uit. maar meer dan de helft van de matten waren niet compleet, hele lappen ontbraken of zaten los op het kokosvezel
Dag Robert Hartelijk dank voor review, het klopt dat sommige matten wat los zaten van de cocosdrager, dit komt doordat het vorige week erg nat was en als de kweker dan de matten oprolt het soms loskomt. Dit heeft voor de verdere groei en ontwikkeling van het groendak geen gevolgen, de stukken Sedum die loszitten groeien vanzelf weer aan met een paar dagen! Geniet van het uitzicht!
Materialen werden volgens afspraak geleverd. Zag er allemaal netjes uit en ook de hoeveelheid was tenminste wat was gekocht. We kwamen nergens iets tekort.
Dag Ria Super bedankt voor de mooie review! gr Henk
Handige rolletjes, was voor mij van belang ivm gewicht en hanteerbaarheid( andere leverancier 1,20x 1,20 meter)
Dag Joof Bedankt voor de dikke 10! Ja handig hé de Sedummatten op rolletjes van 60 cm breed, het zijn net graszoden! gr Henk
Als aanvulling op de verduurzaming van mijn huis gekozen voor sedum op carpoort en veranda. Via mail advies gevraagd en per omgaande een antwoord gekregen (dat wekt vertrouwen). Daarna cassettes besteld, die mooi en compleet afgeleverd werden op de juiste dag. Toen kwam ik er achter dat zo’n cassette best zwaar is (ca 15 kg). Gelukkig een sterkte zoon die hielp om ze (140 stuks/ 31m2) op het dak te krijgen. Binnen 3 uur gelegd! Nu van genieten.
Dag Pim Super fijn dat het zo goed verlopen is! Inderdaad kan het soms tegenvallen qua 'sjouwen', het is toch in uw geval 141 keer het trapje op en af. Zeker handig om sterke hulp achter de hand te hebben! Genietse! gr Henk
De kwaliteit van de cassettes met het Sedumgroendak is van prima kwaliteit en gemakkelijk zelf te leggen. De aflevering was conform de afspraak . Het Sedumgroendak is van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en wij zijn er erg blij mee en is een verrijking van onze achtertuin en de insecten (vlinders e.d. ) zullen er ook zeker content mee zijn.
Wow, bedankt voor de mooie review, wij doen altijd ons uiterste best om een 10 te halen :-) gr Henk
mijn ene zin omvat al alles! Dank voor het meedenken en goede service!
Dag Karin Heel hartelijk dank, het was fijn om mee te denken! gr Henk
Easy to work with and great service.
Hi James Thank you very much for the good review, enjoy the view! Yours sincerely Henk
Service zeer goed. Mooi product.
Dag Nico Super bedankt voor de mooie review! gr Henk
Wij waren het laatste adres van bezorging, ca. 17 uur. Dat was bekend, maar ik had die dag al graag willen beginnen. Voordat het sedumtapijt er dan op kon, nam ook nog wat tijd in beslag, Zodat, s'middags 24 sep. bij het uitrollen bleek dat er al behoorlijk wat broei was opgetreden. De pallet stond niet in de zon en s'nachts had het wat geregend. De bezorgdag 23 sep. was tamelijk warm en zeker in de vrachtwagen. Hopelijk trekken de smet plekken spoedig weg. Het was goed dat ik zelf nog een stuk worteldoek had, want dat kwam ik tekort. Sedummat was ruim voldoende. Met de instructies was alles prima te doen. Het dak ligt er nu netjes bij.
Bedankt voor de uitgebreide review! Het is in de webshop mogelijk om een bepaalde tijdspad te kiezen qua aflevering, voor 10 uur, voor 12 uur of na de middag. Als men geen tijdspad kiest dan is het in de loop van de dag en dan kan het zeker ook als laatste van de rit worden geleverd. Dat ligt aan de planning die dag van de transporteur en hebben wij geen invloed op. Enkel door vooraf een tijdspad te kiezen in het bestelmenu kunnen we een bepaalde plaatst op tijd reserveren in de vrachtwagen/op de route . Broei kan altijd iets voorkomen, 99,9 % van alle broei verdwijnt weer. Tenzij het direct daarna weer 25-30 graden is in de zomer, dan kan het wel kwaad. Daarom leveren wij tijdens hittegolven ook niet af. Het worteldoek leveren wij er gratis bij en we doen altijd 10 % meer dan het groen vlak zelf. Het beste kan men bij het bestellen vermelden als het dak een afwijkende vorm heeft waardoor er meer worteldoek nodig is, dan doen we dat er gewoon bij :-) Geniet van het uitzicht!! gr Henk
Twee pallets met sedumcassettes netjes door transporteur om 09:00 uur afgeleverd op de oprit.. Zelf de cassettes met verhuislift op het dak geplaatst en uitgelegd. Mooi systeem, cassettes haken mooi in elkaar. Na passen en meten bleek dat er alsnog een rij cassettes bij gelegd kon worden. Na fijne communicatie bleek de extra levering geen probleem. In toekomst zeker terug voor groen dak op nog te bouwen berging. Henk, Merci!
Dag Bert Wow, bedankt voor de te gekke review!!!!! Tot het volgende groendak op de berging dan maar :-) gr Henk
Alles lag er binnen 3 uur op.
Naast een goed product, correcte levering is ook het persoonlijke contact van belang bij vragen etc. Communicatie verliep goed, antwoorden duidelijk Soms even wachten omdat de deskundigen er niet waren ( ook zij werken.....!) maar altijd teruggebeld
Mijn vragen bij dit bedrijf werden ondanks de vakantie snel en goed beantwoord
Diverse zakken waren al open gescheurd. Chauffeur kwam via de verkeerde kant aanrijden, na telefonisch contact nog een grote mond omdat hij niet voor het huis kon lossen en 200 mtr moest rijden met de kooiaap.
Dag heer Dado Wij hebben de transporteur gesproken, de chauffeur had een rotdag door omstandigheden, heel menselijk maar wel vervelend voor uw. Fijn dat de producten verder wel in orde waren ( op een paar gescheurde zakjes substraat na) en bedankt dat u ons wel aanbeveelt! gr Henk
Ik ben erg blij met het geleverde product. Als verbeterpunt zou ik wbt de levering via jullie transporteur willen meegeven: een leveringstijd van 8:00 - 17:00 vind ik echt te lang, de levering was keurig in de ochtend, maar daar kon ik van te voren niet op rekenen. Nu moest ik een hele dag hiervoor vrijhouden.
Dag Anne Hartelijk dank voor de mooie waardering. Wat betreft de leveringstijden heeft u gekozen voor de goedkopere tijdspad 8 -1 7 uur. U had ook tegen een kleine meerprijs een levering vóór 10 uur of van 9-12 uur of van 12 tot 17 uur kunnen kiezen. Geniet van het groene uitzicht! groet Henk
Van website tot aanlevering hebben we een goed ervaring gehad. Al je informatie voor het zelf je dak aanleggen, staat makkelijk op de website te vinden, en het aanvragen van een offerte voor de subsidieaanvraag, ook makkelijk en tijdelijk. De enige die wij gemist hebben bij de aflevering, was maar 1 zak grint; de kost hiervoor was teruggestort aan ons.
Dag Amelie Fijn dat we het zo konden oplossen, geniet van het groendak! gr Henk
De uitleg aan de telefoon toen ik wat vragen had was duidelijk. Het materiaal voldoet aan wat ik ervan verwacht had en ik ben zeer blij met mijn keuze met Groenedaken in zee te gaan.
Wow, bedankt Fer!!! groet Henk
Elke stap in t proces vanaf de eerste informatie tot aan de levering zijn naar alle tevredenheid verlopen
Dag Andre Heel hartelijk dank voor de aanbeveling en mooie review! met vriendelijke groeten Maartje Bosch
Geen problemen gehad met de aanleg en ook over het resultaat ben ik vooralsnog tevreden. Wel heb ik een aantal aanbevelingen: in de uitleg mag echt wel staan dat een materiaallift meer dan aan te bevelen is. Zeker bij grotere oppervlaktes. Ik moest 144 zakken naar boven brengen en was erg blij met mijn laatste moment beslissing om een lift te regelen. Verder vond ik niet dat alle matten er even mooi uitzagen. Ik had dat beter verwacht. Sommige waren heel slordig afgesneden en andere hadden dan weer hele stukken waar geen vegetatie was. Verder benieuwd hoe het er over een aantal weken uitziet.
Dag Jeroen Bedankt voor de uitgebreide review. Het is inderdaad een flinke klus, vooral bij zo'n groot oppervlak wat jullie hebben. De matten zijn 'levende' materie en omdat we ze zo natuurlijk mogelijk opkweken zonder allerlei kunstmatige poespas kunnen ze in het begin er niet allemaal even mooi uitzien, dat trekt vanzelf weer bij! groet Henk
Klantgerichte instelling, prima afspraken over levering kunnen maken. Desk office is zeer vriendelijk en behandelde geduldig al mijn vragen. Meegestuurde informatie plus filmpjes zijn uitstekend.
Heel erg bedankt voor de 10! groet Henk
Koperslager 33
386SJ Nijkerk
Groenedaken.net is de leverancier van doe-het-zelf groendak systemen! Wij leveren al meer dan 10 jaar dagelijks door heel Nederland groene daken af. Duizenden 'dakbezitters'' gingen u al voor! Wij zijn gespecialiseerd in doe-het-zelf groendak systemen zoals ons Sedumtapijt pakket, Sedumstek pakket maar ook Sedumcassettes en/of Sedumtegels en/of Sedumtrays zijn wij al jaren marktleider in. Niet alleen de grootste maar ook de beste!