Echt prima schilderwerk en aardige jongens

Echt prima schilderwerk en aardige jongens!

Keurig en fijn geholpen

Goed advies ontvangen over mijn raamdecoraties. Heel blij met het resultaat.

Goede kwaliteit geleverd.

Goede kwaliteit geleverd.

perfect

goed en betrouwbaar

Alle afspraken prima en op tijd uitgevoerd

Uitstekend werk geleverd

Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering alles naar tevredenheid en afspraken werden nagekomen. Zij hebben zowel buitenschilderwerk als binnen gedaan waaronder een stalen trap met houten treden, meerdere deuren, woonkamer etc. terwijl de plekken om te schilderen niet altijd eenvoudig waren. Elke dag werd alles netjes achtergelaten. Zeker een aanrader. Fam. Roelands

Samenwerking tussen Bol en ons, heb ik als zeer prettig ervaren. Communicatie liep goed en het werk is netjes,

Twee aardige jongens van bol hebben onze raamdecoratie opgehangen. Ging snel en rustig!

Uitstekende en prettige vakmensen. Prettig om mee samen te werken, kortom, zeer tevreden!

Prettige & meedenkende vakmensen

Een aantal weken hebben we een verschillende medewerkers over de vloer gehad. Voortvarend aan de slag. Prettig in de omgang en tijdens de koffie. Goed meedenkend en uitvragend in welke richting oplossingen moeten worden gezocht voor problemen die ze tegen kwamen.

Komen de afspraken na

Ze maken gelijk een afspraak en handel het af

Super vakwerk door vakmensen

Het is prettig om 5 weken lang bijzonder vriendelijke en beleefde vakmensen in en om jouw huis te hebben. En het resultaat mag er zijn. Het huis oogt als nieuw.

Vakwerk

Enorm tevreden over dit bedrijf !!! Vakwerk en hoog klantvriendelijkheid gehalte Alles keurig afgewerkt ! Vakmanschap met goede kennis van zaken. Zeer zeker aan te bevelen.

Goeie service problemen worden meteen opgelost erg tevreden

Erg blij mee

Top bedrijf

Nieuw dubbelglas besteld en werd top geregeld

Prima bedrijf.

Alles prima

Heel goede schilders

Ze hebt mijn ramen schilderenen is egt helemaal mooie geword. Ik ben blij met dat mensen dat hebt gedaan!

Zie totaal score

Duidelijk

Klantgericht en een top service!!

Zeer prettige samenwerking, goed luisterend oor naar de klant. Dus uitstekend bevonden firma!!

Goeie service

top

Prima meedenkende medewerkers met echt wel kennis van materialen. Ook de sevice is erg goed

Goed contact en service vakwerk afgeleverd!

vlot en netjes afgewerkt

vlot en netjes afgewerkt, ik ben weer tevreden.

Schrepel 6

1648 GC De goorn

Over Bol In- & exterieur

Bol Schildersbedrijf heeft al meer dan 120 jaar ervaring met schilderwerk, glasservice, afwerking, behang en interieuradvies. Dat betekent dat onze vakkundige schilders, glaszetters en woonadviseurs je op al deze gebieden kunnen helpen. Ons schildersbedrijf werkt voor zowel particulieren als bedrijven.