Snelle en correcte levering met een prima prijskaartje

Hele fijne zaak met uitstekende service

Uitstekende service

Jammer dat ik dit bedrijf nu pas heb ontdekt.

Ik ben telefonisch super goed en professioneel geholpen. Precies de juiste mengkleur voor een zeer scherpe prijs. Super blij met het resultaat!

Snel + goede service

Zeer klantvriendelijk

5 sterren voor bolverf, 1 voor DHL Bestelling geplaatst bij bolverf, en die zou de vlgd dag bezorgd worden. Bij DHL bleef deze echter bijna een week op 1 a 2 dagen vertraging staan, contact met Bolverf gehad en die hebben de bestelling opnieuw verzonden. Toen wel vlgd dag in huis. De vertraging kon bolverf dus niets aan doen, maar super dat ze meteen opnieuw verzonden 👍

Prima voor elkaar

Goed geregeld

Verf die ik wilde was niet voorradig, werd ik dezelfde dag nog over gebeld. Ipv de 2,5 L blik die ik wilde werd er een mooie prijs gemaakt voor 3 x 1L blik.

Snelle service en prima advisering!!

Prima en zeer snel afgewikkeld. Snelle service! Dik tevreden!

Goed advies, en eerlijk.

Telefonisch advies gevraagd en goede tips gekregen. Inmiddels de klus geklaard.. ..en fijn product, Bovendien online bestellingen voordeliger dan in de winkel. En de zending was goed verpakt.

snel en goed

Al mmeerder 10 liter potten besteld ivm verbouwing. Ondanks carono toch binnen twee dagen geleverd.

Er is een erg ingewikkeld wachtwoord nodig om in te loggen

14 karakters is erg veel voor een wachtwoord, kan dit niet korter! Nu vraag ik elke keer maar een nieuwe aan die ik kopieer en plak.

zeer goede ervaring

Prima advies en service

Vriendelijk

Snelle levering, snelle reacties op vragen

In één woord: top!

gewoon top snel en makkelijk

goede service en snelle afhandeling en als tessa het nog maakt ook dan is het helemaal uitmuntend

Superklantvriendelijk

Had muurverf 2.5l voor buiten besteld. Werd de volgende dag gebeld met de mededeling dat die niet op voorraad was. En men wist ook niet wanneer wel ivm coronacrisis. Ik wilde echter wel heel graag beginnen met verven omdat het superweer was en je toch nergens naar toe kon/mocht.. Toen stelde de verkoper voor om die 2.5l in 1l en 0.5l te leveren. Want die was er wel. En ik moest dan niets bijbetalen. Super idee. En ik had die verf de volgende dag in huis en kon aan de slag. Geweldig!!!

TOP

Prima zo

Leverde precies wat ik wilde en supersnel!

Top, snelle service

Ik kan het een ieder aanbevelen.

Gewoon top

Goede website en snelle afhandeling

Snel en goed product geleverd

Wij hebben muur/ plafonverf gekocht. De bestelling was netjes en zorgvuldig verpakt. De levertijd was snel. De verf was zo verpakt dat lekken onmogelijk was. Ook de verf is van zeer goede kwaliteit. Het dekte in 1 keer. De prijs /kwaliteit verhouding is zeer goed. We zijn er zeer tevreden over.

snel de juiste verf

Binnen een paar dagen de juiste verf ontvangen tegen aantrekkelijke prijs.

Prima bestelling

Verf besteld, goed gecommuniceerd over de bestelling. Producten goed verpakt. Nog eeb medewerker aan de telefoon gehad. Erg vriendelijk en behulpzaam.

Heel goede service, netjes verpakt

Persoonlijk contact opgenomen over de levering, vriendelijk, goede producten, met zorg verpakt.

Dik in orde

Tevreden

Schrepel 6

1648 GC De goorn

Over Bol In- & exterieur

Bol Schildersbedrijf heeft al meer dan 120 jaar ervaring met schilderwerk, glasservice, afwerking, behang en interieuradvies. Dat betekent dat onze vakkundige schilders, glaszetters en woonadviseurs je op al deze gebieden kunnen helpen. Ons schildersbedrijf werkt voor zowel particulieren als bedrijven.