1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op de webshop vermelden of iets wel of niet op voorraad is. Ik kan niets met een boodschap dat ik nog 9 weken moet wachten op speelgoed dat ik binnen 2 weken in huis wil hebben......

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijne site. Bestelling kwam netjes aan.

Heb geen bevestiging gehad van mijn bestelling en ook geen PDF van een rekening, wel 2x een uitnodiging om de beoordeling in te vullen. Er is dus nog werk aan de winkel. Is ondertussen opgelost; bedankt.

Pluspunten

Snelle afhandeling en helemaal correct.

Geen.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit speelgoed en leermateriaal voor de kleintjes en zeer betrokken medewerkers.

Pluspunten

mooie producten, snel geleverd. prima!

Pluspunten

bestelde een muziekknuffel en een muziekdoosje. Blijkt het diezelfde melodie te zijn. Zij hebben mij hier attent op gemaakt. Erg fijn!

Miesschien zou het liedje dat er gespeelt word vermeldt kunnen worden. Of naar keuze uitgezocht.

Pluspunten

eenvoudig te bestellen en behulpzame staf

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering, zeer vriendelijke benadering door medewerkers

De website crashte bij de bestelling en ga een melding dat de bestelling niet gelukt was; deze was echter wel goed gegaan

Pluspunten

Duidelijke communicatie over prijs, beschikbaarheid en levertijden.

Ik kan er geen bedenken

Pluspunten

Prettig telefonisch contact. Bestelling perfect afgehandeld

Geen antwoord gehad op mijn email. Dat was wel prettig geweest.

Pluspunten

goede kwaliteit van de producten. Goed advies in de winkel.

ik kreeg, na mijn online bestelling, geen bevestiging via e-mail. Ik had wel betaald en uiteindelijk bleek het product gewoon klaar te liggen toen ik het kwam ophalen, alleen wist ik dit dus niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten

Heb er nog niets van gehoord. b.v. : Of het verstuurd is. Hoe ik kan zien of het pakje is aangekomen. Het was voor mij niet duidelijk hoe ik er een kaartje bij moest doen.

Pluspunten

snel, aanspreekbaar, effectief

geen

Pluspunten

Vrijdagavond besteld en op maandagmorgen stond er een bezorger op de stoep met een keurig pakje. Super. Kan niet wachten om het cadeautje te geven. Mijn zoon heeft ook een Sigikid-knuffel en de kwaliteit is echt geweldig. Een topper onder de kraamcadeaus!

Pluspunten

Bezorging op de fiets (Rotterdam). Kwaliteitsspullen Duurzaam

Ik vergeet de zonnewijzer vaak als optie. Wellicht kan er eens iets georganiseerd worden Voor een leuke aanbieding fiets ik ook wel om. Alles is aan de prijs.

Pluspunten

Reageren bijzonder snel; we hebben het opgehaald want we waren in de buurt, scheelt weer portokosten; vriendelijke mensen; leuke winkel zo hartje Rotterdam en het aapje werd ter plekke ingepakt. Top dus.

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer goede sortering en zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle bezorging en ruime keus. Gelukkig zitten sommige knuffels langer in het assortiment, na 6 jaar kon ik gelukkig een zelfde exemplaar van een knuffeldoekje vinden! Heel blij mee.

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van he bestelling

Pluspunten

Wat heeft Sigikidshop leuke speelgoed. Ik ben erg blij er mee. De leukste winkel in Rotterdam.

Pluspunten

Excellent speelgoed winkel in Rotterdam centrum met goede speelgoed en goede advies.

Pluspunten

Uitstekende service! Er werd heel goed gehandeld na een foutieve verzending. Fouten kunnen altijd gebeuren, het gaat er mijns inziens om hoe daarmee omgegaan wordt. Erg goed in het geval van sigikid! :-)

Korte Hoogstraat 26

3011 GL Rotterdam