Pluspunten

Veel houten speelgoed, vaste gezichten, uitermate vriendelijke voor kinderen.

Speelhoekje om kids even bezig te houden terwijl je kadootjes uitzoekt

Pluspunten

Mooi creatief en kwalitatief goed speelgoed

Pluspunten

Super goede klantenservice! Ik had gebeld welk muziekje in de knuffel zat leuk geholpen en alles opgenoemd. Ze hebben een muziekje naar keuze in de muziekknuffel gezet en zelfs nog gebeld welke ik wilde hebben omdat ik vergeten was dit nog even te mailen bij mijn bestelling. Top!

Pluspunten

Twee keer heel goed geholpen aan een knuffel die al uit de collectie was

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering goes

De knuffels waren natuurlijk eigen veel te duur, maar goed. Dat is eigen keuze he :)

Pluspunten

Goed persoonlijk advies, breed assortiment.

Tip: breed afwisselend assortiment in brede prijscategorie houden.

Pluspunten

Snelle en adequate levering, producten zijn prachtig.

Geen.

Pluspunten

Super service, vriendelijk, leuk om rond te kijken, hele leuke doordachte producten voor je kindje.

geen!

Pluspunten

Mooie producten, makkelijk besteld en snel en correct geleverd.

Geen.

Pluspunten

Zeer snelle bezorging. Zelfde dag nog en dat op zondag! TOP

Pluspunten

houten speelgoed beschikbaar goed geholpen, aardige medewerkers in het centrum

Het was erg stil, misschien een muziekje oid aan?

Pluspunten

Het beste customer service!

Pluspunten

Mooi en kwalitatief goed speelgoed. Vriendelijke bediening.

Pluspunten

De Zonnewijzer is leukste speelgoedwinkel die ik ken. Met kwalitatief perfekt speelgoed en een uitgebreide kollectie knuffels,prachtig houten speelgoed,enz.enz.Te veel om op te noemen. Vandaag weer een geweldig leuk parapluutje gekocht van Sigikid voor mijn jongste kleinzoon. 3 jaar geleden ook een parapluutje van sigikid gekocht voor zijn broer en dat parapluutje is nog steeds heel. Ik slaag hier altijd voor mijn 5 kleinkinderen. En de bediening is hier altijd uiterst vriendelijk.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Je wordt er op een hele aangename manier geholpen en het aanbod is heel divers en ontzettend leuk!

Geen.

Pluspunten

Prachtig assortiment, duurzaam en kwalitatief mooi speelgoed. Zowel voor mini-cadeautjes als grote cadeaus waar kinderen jaren mee vooruit kunnen. Heel vriendelijke gastheer, -vrouw en dochter met allen veel kennis over de producten. Breed assortiment met bijzonder speelgoed. Een verademing naast de schreeuwerige collecties van grootschalige speelgoedketens.

Krijgt steeds meer 'hip' verantwoord speelgoed binnen, maar dit kan misschien nog wat meer. Daarnaast wat meer aantrekkingskracht aan de buitenzijde van het gebouw: de winkel zit op de hoek van de straat, het uiteinde van het winkelgebied, waardoor de niet-kenner waarschijnlijk nog vroegtijdig terugkeert naar de hoofdstraat. Zonde!

Pluspunten

Ze hebben veel kennis over de producten. Zeer klantvriendelijk. De winkel is overzichtelijker dan voorheen.

Niet als klant maar misschien kan de buitenkantt van de winkel meer klanten aantrekken als je als klant van buiten ook de spulletjes binnen zit. Het is er best druk en klanten binnen trekken meer klanten van buiten aan. Ik zeg dit omdat mijn schoonouders nooit binnen zijn gestapt terwijl zik graag cadeaus voor verjaardagen etc voor kinderen kopen.

Pluspunten

Zeer kwalitatief goed speelgoed, degelijk en mooi. Kleinschalig waardoor een goede persoonlijke service mogelijk is. Een bijna dorpsachtige winkel midden in de grote stad. Bijzonder.

Pluspunten

Een ontzettend gezellige winkel in hartje Rotterdam! Je wordt er altijd goed geholpen en ze hebben een breed assortiment voor ieder wat wils.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Prachtige collectie. Goede uitleg en kennis van de producten. Prijs kwaliteit zeer goed.

Ga zo door.

Pluspunten

Dinsdag besteld en Woensdag in huis!!!!

Pluspunten

Klantvriendelijk, mooi origineel en duurzaam assortiment, fijne kleinschalige winkel, altijd goed advies en goede service

Korte Hoogstraat 26

3011 GL Rotterdam