Snelle reactie.

De gevraagde staal was snel binnen. Helaas niet wat we zochten en daarin extra fijn om een straal op te kunnen vragen. Goeie service!

Snel advies en uitgebreide informatie m.b.t. stoffen

Snel antwoord op vraag per mail. Uitgebreide info m.b.t. alle stofsoorten.

Ben zeer tevreden over de service en de mega veel keuze van de prachtige stoffen die er te bestellen zijn. Heb al meerdere keren dan ook stof besteld en waar ik nog steeds zeer blij mee bent en de stof en kleur van de stof blijft heel mooi.

eindelijk iemand die het begrijpt

een vraag stellen en een positieve reactie krijgen en een snelle levering van een skai staaltje.

Fijne service, snelle levering,

Mooie kwaliteit! Snelle reacties bij vragen, snelle levering!

Goede service!

Ik had een verkeerde bestelling gedaan. Naar aanleiding hiervan telefonisch contact waarbij het opgelost werd en er zelfs een korting werd aangeboden op de volgende bestelling!

Snel en mooie stoffen

Al vaker staaltjes opgevraagd en van de staaltjes stoffen besteld. Hele snelle levering en mooie stoffen.

De juiste bestelling kwam op de juiste tijd.

Mooie stoffen, snelle levering!

Prima service en heel snel geleverd.

Handig zo'n stofstaaltje

Was verrast dat er stofstaaltjes konden besteld worden. Handig.

Mooie stoffen, goede services

prachtige stof

De stof is precies zoals ik mij had voorgesteld. Werd verzorgd ontvangen.

Vlot sturen van gevraagd coupon

Coupon gevraagd en al snel ontvangen

hoge originaliteit en super kwaliteit

il heb een aantal stalen opgevraagd die een hele mooie kwaliteit hebben en op de achterzijde voorzien zijn van alle gegevens zoals de naam van de stof, de breedte wat ik heel correct van de firma vind.

Goed telefonisch advies. Mooie kwaliteit. Goede prijs en zeer snelle levering.

Ervaring is goed.

Tevreden

Super mooie stof

Top kwaliteit

Prachtige stof !

Snelle bezorging

Prima service, prachtige stoffen.

Snelle levering..netjes en volledig. Prachtige stoffen...mooie kwaliteit. Top!

Mooie kwaliteit en denken mee

Fijne mensen die ook meedenken. Ik had 2 stoffen besteld en kreeg een extra berichtje met een eventueel ander passende stof. Zo kon ik goed kiezen. Dat is toch zo netjes en attent. Alles netjes verstuurd en de kwaliteit van de stoffen is ook heel mooi.

Geweldig, precies wat ik graag wilde ontvangen

Overzichtelijke site, ruime keuze, goed afgebeeld en beschreven. Snelle levering, keurig verpakt Stoffen zijn zoals ik ze verwacht had!

Snel en correct

Prachtige stoffen en goede prijs-kwaliteit

Hallo, ik vind de stoffen van jullie mooi en van goede kwaliteit. Maar vooral de snelheid van de service en, wanneer nodig, persoonlijk contact top! Dank je wel, Groet Femmeke

Prachtig.

Mooie stof, keurig bezorgd.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond