Hele snelle levering, nette verpakking en vriendelijke brief

Zeer goed!

Prima; mooie stof en snelle levering!

Zie boven

Mooie kwaliteit, keurig ingepakt en snel geleverd.

De website is duidelijk, stof komt overeen met hetgeen op de site getoond wordt. Had stof voor kussens besteld, dit werd snel geleverd en was netjes verzorgd ingepakt. Kortom, ben heel tevreden.

Aanrader!

Duidelijkheid webwinkel en veel keus. Supersnelle bezorging. Mooie stoffen. Aanrader!

Super tevreden

Op de vooraf aangegeven tijd, mijn bestelling binnen gekregen. Mooie kwaliteit stof en heel goed betaalbaar, is zeker in deze dure tijden zeer welkom. Ik heb stof voor mijn buitenkussens besteld, ga er van het weekend lekker mee aan de slag. Zeker een aanrader!!!

Uitsteken

Gemakkelijk om staaltjes te bestellen en snelle levering

snelle levering en goede kwaliteit!

idem en heel fijn dat er stalen geleverd kunnen worden

Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Goede verpakking. Snelle levering.

Topservice en topproducten

Altijd goede service en mooie producten, top!

De stalen zijn een prima inductie van het product.

Aanvraag voor stofstalen zeer snel ontvangen!

Aanvraag voor stofstalen zeer snel ontvangen!

Keurig bedrijf met groot assortiment

Snelle levering..prachtige stof

Prachtige stof..snelle levering..heel benieuwd of deze stof beetje tegen regen kan..is nog even afwachten

Veel keuze in stof en snelle levering

Zeer positief

mooie staaltjes

Ik moet nog uitkiezen welke stofjes ik ga bestellen. Ik ga er kussentjes voor maken, voor de nieuwe bank die binnenkort bezorgd wordt. met vr. groet, Nel van der Kruk

snel en correct geleverd

snel en correct geleverd en ook netjes ingepakt

Heel mooi materiaal en prima service

Via de mooie webshop kon ik een goede keuze maken. De bestelling arriveerde binnen de beloofde tijd en de kwaliteit van de gobelinstof èn de kleuren ervan is heel mooi. Ik ben er blij mee!

Ruime keus, goede kwaliteit, om 16:00 besteld, 16:30 klaar voor verzending, volgende dag in huis, super!

Snelle service en goede communicatie

Verschillende stoffen besteld bij De Groot. De communicatie ging soepel en de levering was snel. Blij mee! Ik kom zeker terug!

Goede ervaring

Zeer vlotte levering. De stoffen waren netjes verpakt. Mooie stoffen, goede kwaliteit

Super mooie stof

Mooie kwaliteit en netjes verpakt. Top

Super snel en correct

Duidelijk, super goed ingepakt en snel

Goede evaring

Tevreden klant

Mijn bestelling is correct en vlot verlopen.

Super geleverd

Dr Kuyperplantsoen 2