Snelle levering en goede kwaliteit

Heel blij met mijn 3 bestelde stoffen

Vlot en netjes staaltjes ontvangen.

excellent

very friendly and fast delivery

De stoffeerder zijn er de volgende dag

Prachtige stoffen

Ik haal graag mijn stoffen bij jullie. Altijd duidelijk beschreven en alle informatie te vinden die ik nodig ben. Helaas de afgelopen keer langer moeten wachten door een misverstand bij jullie.

gewoon prima

Goede webshop

Fijne overzichtelijke webshop! De levering van de producten is ontzettend snel

Snelle service, degelijke en prijsvriendelijke stoffen.

Prima service, snel

Mooie stof

Fijn dat je stalen kan bestellen!

Snelle levering en goede labels

super snelle service en perfecte kwaliteit

super snelle service en perfecte kwaliteit

Mooi stof. Goede service.

Snel, deskundig en heel goed.

Toen ik telefonisch een vraag wilde stellen, kreeg ik in eerste instantie geen contact. Maar ik werd snel teruggebeld en kreeg goed en duidelijk antwoord. Eerst een stofstaal ontvangen. Super snel. Daarna de levering. Ook weer super snel en prima voor elkaar. Mooi verpakt op een karton. Echt super!

Snelle levering, mooie stof die qua kleuren overeenkomt met de foto.

Mooie website, waardoor je fijn kunt winkelen. De bestelling is makkelijk te plaatsen en te betalen. Zeer snelle verzending, met track en trace. De stof is keurig verpakt en voldoet volledig aan mijn wensen. Ik zal zeer zeker vaker aankopen doen bij de Groot stoffen Slechte ervaring, buiten de schuld van de Groot stoffen om, met post NL. Bezorgen heeft 3 dagen geduurd, terwijl de stof dezelfde dag al was verzonden. Track en trace werd niet meer bijgewerkt. Mocht dit vaker voorkomen misschien een overweging om een ander bedrijf in de arm te nemen voor het versturen.

Snelle levering, mooie stof.

De stof is snel geleverd en ziet er goed uit. Fijn dat je eerst staaltjes kunt bestellen (die er ook snel zijn) zodat je de juist keuze kunt maken. Top!

Behulpzaam

Direct contact gezocht over een online ordet, goed geasviseerd over levering en mooie stof

echt excellent.

Altijd snel een reactie en levering. Prachtige stoffen waar ik mijn ogen niet van af kan houden en waar ik de afgelopen jaren veel naar heb gekeken en het moeilijk is een keuze te maken omdat er zoveel moois is.

zeer snelle service

mooie stalen, snel geleverd

Snel bezorgd en ik heb ontvangen wat ik heb besteld

Overzichtelijke site, mooie stoffen en supersnel geleverd!

Na het ontvangen van de gratis stalen een kleur uitgekozen, besteld en de volgende dag al ontvangen :-)

Goede en snelle service!

Er zijn stofstaaltjes beschikbaar, super! Staaltjes en stof werden vlot bezorgd. Ik kon niet alles even goed vinden op de site maar dat kwam wellicht omdat ik op mijn mobiel zocht.

Het wordt keurig en correct verstuurd en afgeleverd.

Keurig ingepakt en zonder vouwen geleverd. Topkwaliteit

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Ook veel keus in outdoor stoffen.

Snelle levering.goede kwaliteit stof

Snelle levering.goede kwaliteit stof. Alleen jammer dat post nl verzaakte en daarom twee dagen te laat werd geleverd. De stof die ik zocht was snel te vinden op de website.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond