Mooie stoffen , snelle levering

Goede en vlotte service keurig verpakt, zeer tevreden

Ze denken mee en er wordt snel gehandeld

Hele fijne service en contact

Het is de zoveelste keer dat ik weer wat bestel en altijd is de service snel, wordt er meegedacht en zijn de stoffen van goede kwaliteit.

Vlotte levering van de gevraagde stalen

Veel keuze.

Snelle en adequate service

Je vraagt om een staal en voor je het weet ontvang je een staal.

Prachtige stoffen. Goede kwaliteit. En snel geleverd.

Stalen aanvraag

Snelle ontvangst.

Uitmuntend

Ik heb alleen maar goede ervaringen met de Groot Stoffen. Ze geven snel antwoord op vragen en de verzending is als de stof voorradig is binnen 2 dagen geleverd!! Geweldig!

Ik ben zeer tevreden over de service van uw medewerkers. Er werd meegedacht en vooruit gedacht. Ik kreeg goede en eerlijke tips en ook met mijn wensen werd rekening gehouden. Zeer klantvriendelijk.

super!

Gewoon super! Snelle levering en prima stof.

Prima levering van een mooie stof

Mooi assortiment en snelle levering. Kwaliteit stof geweldig.

De stof is precies zoals omschreven.

Prima.

Prachtige stof gekocht en snelle bezorging

Via de website eerst een proeflapje besteld wat ik snel ontving. Het bleek een prachtige stof - deze na bestelling goed ingepakt ontvangen. Ik ben heel tevreden!

Prima en mooi assortiment

Grote keuze, behulpzaam

We hadden stof nodig voor onze camper. Aan de telefoon bij info vragen werd ik vlug en goed geholpen. De bestelde stof arriveerde hier de dag na bestelling.

Mooie stof aanrader

Hele mooie stof,goede kwaliteit en snel geleverd

Prachtige stof en snelle levering!

De stof is prachtig en komt overeen met de foto’s op de site. Zeer netjes verpakt en snel geleverd!

Perfecte levering !

Zeer snelle en accurate levering. Bovendien netjes op rol en keurig verpakt. Mooie stof kwaliteit en veel keus.

Zal hier zeker nog eens bestellen

De stof is zoals verwacht en super netjes verpakt en verzonden.

Fijne ervaring

Veel keus. Snel geleverd. Mooie stof

Stof werd ,ondanks grote lengte, snel geleverd. De stof voldeed exact aan de beschrijving en mijn verwachting. Bovendien erg royaal afgemeten. Een zaak om zeker vaker te bestellen!

Fijn dat de mogelijkheid er is om staaltjes te bestellen.

Fijn om de stof te kunnen voelen, stukjes zijn wel erg klein om het patroon en kleur goed te kunnen zien. Bij een stukje met bloem, zie je niet wat de kleur van de achtergrond is.

Prima stoffen, snel bezorgd

Gisteren heb ik op basis van een eerder gestuurde stof staal de stof besteld. Vanochtend werd ik verrast met de bezorging van de stof, keurig verpakt en dik in orde. In één woord: fantastisch!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond