Prima snelle toezending van staaltjes

Helaas was de juuste stof v inze tuinkussens er niet bij.⁶

Word hier zo blij van!

Prachtige stoffen, ruime keuze en mooie kwaliteit!

de service en kwaliteit van de stoffen zijn meer dan perfect

zeer zeer tevreden

Heel mooi product!

Mooi product! Prachtige gobelin doek ontvangen. Levering duurde wat langer maar was het wachten waard. Product heel goed verpakt en paste door de brievenbus. Dat was vanwege late levering/afwezigheid heel handig.

De stof die ik besteld heb ziet er mooi uit. En de bestelling ging ook snel. Erg tevreden.

kwaliteit, topservice,snelle levering.

Mooi aanbod en grote keuze van super mooie stoffen. Zeer vriendelijk en behulpzaam aan telefoon. Perfect verpakt en heel snel geleverd

Reactie zo snel, boven mijn verwachting!

Op een avond heb ik wat stalen stof besteld om te kunnen beoordelen welke kleur het beste bij ons buiteninterieur zou passen. Tot mijn verbazing had ik ze twee dagen later al in huis! Super snelle reactie, zeer fijn!

uitstekend

snel geleverd en goed verpakt

Snelle service goede kwaliteit

Zeer mooie stoffen van goede kwaliteit. Netjes geholpen aan de telefoon, goed naaiatelier.

Mooie kwaliteit stoffen, stalen zijn top!

Snel staaltjes ontvangen, in de toekomst volgt er een bestelling!

Correcte en snelle levering

Tot nu toe alleen nog maar stofmonsters besteld. Deze werden correct en snel en tegen lage kosten toegestuurd. De monsters maken het kiezen absoluut makkelijker.

Goede en snelle service

Ik stel het zeer op prijs dat ik op korte termijn een staaltje kon bestellen zodat ik een goed beeld kon krijgen van stof en kleur.

Goede foto's, de stof is heel mooi, verzending was snel en afhandeling uitstekend

Prima stof

jestem bardzo zadowolony

Jestem bardzo zadowolony z współpracy z De Groot Stoffen, Towar był doskonałej jakości, bardzo szybko dostarczony i wspaniale zapakowany. Szczerze polecam

Prachtige stoffen

Snelle levering en geweldige stoffen.

Altijd helemaal perfect

Heb hier al vele malen iets besteld. Alles wordt altijd zeer netjes verpakt, hele mooie stoffen en snelle levering. Laatste keer kreeg ik belletje omdat gewenste stof niet aan een stuk aanwezig was maar dat is meer dan voortreffelijk gecompenseerd, echt zeer tevreden. Kwaliteitsniveau van de stoffenén het bedrijf: zeer hoog!

Vlotte verzending

Super snelle levering, netjes verpakt

Snelle en nette levering mooie kwaliteit stof!

Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dat werd serieus en goed opgelost.

Mooie stoffen

Mooie stoffen, vlotte levering.

Fantastisch!

Ontzettend snelle levering! De stof is prachtig en precies als weergegeven op de site, perfect voor het opnieuw stofferen van de fauteuil in de woonkamer.

Mooie stoffen

Ik heb stofstalen besteld die erg goed overeenkomen met de foto’s en beschrijving. Mooie stoffen!

Zeer tevreden.

Heel erg tevreden ,petje af.

Uitstekende

Uitstekende levering denken mee