Filtre

Positieve eerste indruk!

Voor het eerst producten besteld van Met Olijf. Nadat ik eerst informatie had gevraagd over bepaalde producten.Snelle reactie via de mail, uitgebreid advies gekregen. De volgende dag had ik de haarverzorgings producten al in huis!

Vriendelijk, professioneel en servicegericht

Een snelle levering, met als verrassing in het doosje een persoonlijke note van Peter mét twee testers erbij. De aandacht bezorgde me een glimlach!

Отлично, рекомендую!

Продавцы внимательные,отвечают быстро и помогают решить любой вопрос.Качество товара очень хорошее.Доставка быстрая и хорошо упакована.Мне забыли положить дополнительный порошок и сразу сообщили об этом.Я получила его в мой следующий заказ бесплатно.

Keurig verzorgd pakketje.

Prettige service, pakketje netjes verzorgd. Goede communicatie. Leuk dat er samples bij zaten om kennis te maken met andere produkten.

Alles naar wens!

Verwennerij!

De verzending is snel, de service persoonlijk door een lief kaartje. Ik bofte extra door mijn bestelling op de vip-dag :-) Pakjesdag voor grote mensen!

Mooie site, snelle levering en fantastische producten! Bedankt voor de samples.. bij de volgende bestelling bestel ik ook de heerlijke handcrème.

Superrrrrr!!!!

Heel fijne produkten. Duidelijke website met de nodige uitleg per produkt. Snelle respons op vragen. Altijd tof zijn de samples die bij je bestelling zitten. Heb al meerdere keren besteld en altijd super tevreden!

Klantgericht

Vriendelijk en passend oplossen als het nodig is

Verwennerij

Als vaste klant maakte ik heel graag gebruik van de korting tijdens het VIP festival. En wat een verrassing dat ik ook de fijne goodiebag en het extra cadeautje mocht ontvangen. Dankjewel. Ik voel me altijd al verwend als ik mijn bestelling ontvang met het handgeschreven kaartje; maar nu helemaal! Wat een mooie producten komen er toch uit mijn favoriete vakantieland.

Zeer blij met de bestelling waarbij een goodie bag te verdienen was.

Ik was zeer benieuwd of ik bij de gelukkigen zou zijn om een goodie bag te ontvangen. En ja hoor het zat erbij, amai dat was heel leuk om te snuffelen wat er allemaal inzat. En nog een cadeau verpakt, ook zeer de moeite. Wat een mooi gebaar tegenover jullie klanten. Doe zo verder, altijd blij als ik een bestelling ontvang.

Wat fijn om VIP te zijn!

Vandaag mijn bestelling gekregen die ik had geplaatst tijdens jullie VIP open dag! Heel blij met een hele uitgebreide goodiebag met lekkere producten. Een mooi handgeschreven kaartje erbij. Echt een heel fijn bedrijf!!

Top website

Vandaag de bestelling ontvangen die geplaatst was tijdens jullie festival. En wat was de verrassing groot dat er een goodie-bag bijzat! Een tasje vol met leuke en mooie producten, nieuwe om uit te proberen en kleine uitvoeringen om mee te nemen bij vakantie. Zoals altijd voorzien van een handgeschreven kaartje, zo attent!! Fijne bedrijf met snelle levering en heerlijke producten verkoopt.

Fantastische goodiebag

Zojuist mijn bestelling ontvangen die ik geplaatst heb tijdens jullie festival. Wat een kado, een geweldige goodiebag met heel veel verschillende producten en daarnaast ook nog verschillende samples gekregen. Kan niet wachten om de producten die ik nog niet ken uit te proberen. Bedankt voor deze mooie producten.!!

snelle levering volgende dag

Snelle levering de volgende dag,goed verpakt

Goede service, ik hou daar van!

De olijfolie is prima kwaliteit en de service snel en met een persoonlijke touch ( samples en een handgeschreven kaartje) Ik hou er van!

Snel en correct

Dank voor de oliën

Snelle,correcte levering

Goed verpakt, snel

Snel bezorgd en fijne producten!

Goede levering + persoonlijke touch

Ik ben gewoon blij, ik heb niets aan te merken. Daarbij kreeg ik bij de bestelling ook een handgeschreven kaartje en daar word ik altijd erg blij van. Bedankt!

Goed, geen aanmerkingen.

Snelle verzending. Producten zijn naar verwachting.

Geweldige olijfolie!

Romig, zacht en toegankelijk. Precies wat je nodig hebt!

Na eerste dag gelijk effect!

Heb de rozemarijnolie gekocht tegen haaruitval maar ook onhandelbaar haar. Het had gelijk na 1 keer gebruiken een positief effect op m’n haar. Nieuwe haargroei moet ik nog ervaren, maar m’n haren voelen gelijk zachter aan en heb glans terug in m’n haar. Hoop dat het ook voor meer haargroei zorgt.

Superfijne producten en ben blij jullie gevonden te hebben.

Kreeg de douchegel en bodymilk als kadootje uit Griekenland en was meteen zeer enthousiast. Na lang zoeken heb ik net weer verschillende producten aangeschaft en ben er heel blij mee.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ