Filtre

Goede producten/prijs en snelle levering

Goede producten/prijs en snelle levering

Geheel naar mijn verwachting

De site, de verpakking, de communicatie en natuurlijk de produkten zijn top. Van het persoonlijke briefje in mijn zending foet mij extra glimlachen.

Love the shampoo

Beautiful natural product, smells great and delivery nice fast, thanks

Attente, vlotte levering.

Het is nog te vroeg om oordelen te formuleren.

Top snelle levering

Een snelle verwerking van mijn bestelde producten. Het zit netjes verpakt. Met een leuk handgeschreven kaartje erbij wat het toch iets persoonlijker maakt.

perfect

Eau de lavande gekocht, zeer redelijke prijs , en doet zeker niet onder aan de de mij in frankrijk indertijd gekochte . Zeer goed , en een attent kaartje bij de bestelling gekregen.

Verzending zeer snel. En een persoonlijk briefje erbij. Super. En heerlijke olijfolie+olijven.

Geweldige zeepjes. Super !

Snelle levering en goede producten

Ik heb verschillende stukken zeep gekocht en ben hier zeer tevreden over. Het voelt goed dat ze 100% natuurlijk zijn en mijn huid voelt ook lekker zacht na een wasbeurt. Topzeepjes aan correcte prijzen

Weldadig

Op advies van client ben ik gaan werken met Oregano olie. Dit ivm schimmels of eczeem waarmee ik aanmerking kom. Op deze manier bescherm ik me eigen handen em vinger nagrls EN ik help mijn clienten ook op weg naar een gezonde omgeving met hun voeten. Ik als voetreflex masseuse ben heel erg blij met deze heerlijke olie, die dus niet alleen heerlijk masseerd maar ook nog eens beschermend en geneest bij schimmel nagels.

Zeepkist wel kleiner dan ik verwachtte. Leuk persoonlijk kaartje erbij toegevoegd. En gratis proefzakjes . Top

Service uitstekend, product review kan ik nog niet geven

Fijne site, heldere communicatie en snelle nette verzending. De shampoo zelf heb ik te kort in gebruik Om iets over te kunnen zeggen

Prima service, goede producten, persoonlijk

MetOlijf is snel, zorgvuldig en goed in communicatie. Zending kwam met een persoonlijk bericht en monstertjes van fijne producten. Heel verzorgd.

Geweldig!

Geweldige service en super snelle verzending, leuke staaltjes meegekregen!

Had het een dag later in huis. Lief handgeschreven briefje erbij van Dennie. Waar zie je dat tegenwoordig nog?super leuk! Nog een vraag gesteld via de mail en ook daar had ik heel snel antwoord op gekregen. Helemaal top!

Snel en goed :-)

Vandaag besteld is ECHT morgen in huis!!! Goed verpakt en altijd een vriendelijk kaartje erbij. Hele fijne spullen en ruime keuze. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

De service was snel

Mooi ingepakt en mooi product

Mooi kwalitatief betaalbaar product ontvangen met een leuk handgeschreven kaartje! Heel erg bedankt!

Heerlijk spul, goede service

Snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij. Heerlijke haar en body olie.

Mooie, duidelijke website. Goeie service, klantgericht / klantvriendelijk. Wat ik heel leuk vond was dat er een persoonlijk handgeschreven briefje bij zat dan krijg je toch het gevoel dat het met zorg is ingepakt en dat ze tijd voor je maken als klant. Dat maakt toch het verschil als dat er zomaar een pakketje wordt bezorgt vind ik.

Mooie producten, zoveel mogelijk natuurzuiver

Mooie website, prachtige producten voor huid- en lichaamsverzorging. Snelle toezending met een personal touch. Echt een aanrader.

Snelle ontvangst. Leuk er zat een hand geschreven kaartje bij.

Wonderbaarlijk!

Ik heb last van een contact allergie waardoor de huid op mijn handen zeer kwetsbaar, droog en dun is. Ook zitten mijn handen vol met open kloven. Ik heb veel creme’s voorgeschreven gekregen maar helaas hielp niets. Ik gebruik deze creme nu 2 dagen en ik kan mijn ogen niet geloven! Mijn huid voelt veel sterker aan, mijn kloven helen en mijn huid is veel minder droog. Mocht je last hebben van dezelfde klachten is dit zeker het proberen waard!

Doen wat ze zeggen

Op tijd geleverd , gewoon conform afspraak!

Geweldige site, ik ben van plan hier klant te blijven.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ