Filtre

Ik had een fles olijfolie besteld en ontving deze direct de volgende al. Deze (glazen) fles was goed en veilig verpakt in een doos gevuld met piepschuim. Bij het openmaken van de doos zat er een handgeschreven briefje bjj waarin ik bedankt werd voor mijn bestelling en een fijne dag gewenst werd. Daarnaast had ik ook nog een pakje after shave en facecream erbij gekregen. Heel leuk. Al met al heb ik dus een hele goede ervaring gehad met Metolijf.nl en ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen.

Vlot verzonden. Verpakt met biologisch afbreekbaar materiaal.

Alles top.

uitstekend

goede kwaliteit met een lekker geurtje en een handgeschreven persoonlijk berichtje wat het natuurlijk afmaakt. Top!

Snelle levering van een fijn product

Zie boven!

Mooie producten! voor een scherpe prijs

Uitstekend!

Goed meegevallen.

Het was de 1ste keer dat ik bij jullie besteld heb. Wel een heel vlugge levering maar de bezorger niet persoonlijk kunnen spreken. De bestelling was in de brievenbus achtergelaten wat ik goed vond.

geweldig!

Het product is uitstekend en de levering is snel. En de post-betalingsservice op de site is erg goed. Monsters opsturen is ook aardig van je, Ik wil later graag meer producten proberen. Dank je.

geweldig!

superbehulpzaam

Als ik iets vraag wordt er altijd een goed antwoord gegeven en desgewenst goede adviezen.

Mooi verzorgd en met milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal

De verwerking van mijn eerste bestelling was overzichtelijk en snel. Het pakje zelf ziet er verzorgd uit en was voorzien van een kaartje met een persoonlijke noot. Geweldig dat er voor het verpakken gebruik is gemaakt van plastic-vrije biologisch afbreekbare schuimpjes van maiszetmeel!

Geweldige producten service en prijs

Mooie producten Snel contact Snelle levering Goeie prijs

Geweldige producten service en prijs

Mooie producten Snel contact Snelle levering Goeie prijs

Snelle levering en leuke producten

Snelle service, snelle levering en superleuke aanbiedingen en producten. Tevreden.

Brievenbuspakket met leuk persoonlijke boodschap

Ik heb olijfzeep gekocht. Werd als een brievenbuspakket bezorgd. Leuk met een persoonlijke boodschap

Brievenbuspakket met leuk persoonlijke boodschap

Positieve shop ervaring!

De bestelling kwam de volgende dag al binnen. Goed verpakt en met een handgeschreven briefje erbij. Super leuk! Zie je niet vaak meer.

Positieve shop ervaring!

Het ziet er keurig verzorgd uit

De uitwerking van dit product weet ik nog niet ben pas begonnen maar het voelt goed

Was al op de opendag geweest en iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Zelf ben ik enorm fan van ezelinnenmelk en dat kun je daar kopen dus dat is wel zo prettig.

Pakket ontvangen met handgeschreven briefje, nou hoe attent is dat. Dat is nog eens aandacht voor je klant hebben.

Liefdevolle kwaliteitsproducten

Zeer goede producten waarvan je voelt dat ze met liefde zijn gemaakt!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ