Filtre

Het was heel prettig

Ik heb geen problemen ervaren met het plaatsen en ontvangen van mijn bestelling. Daarbij zat er een zelfgeschreven kaartje bij wat ik erg prettig vond. Dit doen niet veel bedrijven en daarom vond ik het kaartje en de 2 gratis oogmaskers echt lief!

Snelle levering met zorg ingepakt en briefje met persoonlijke boodschap Gr klazina krol

Mijn bestelling kwam al binnen 2 dagen Keuring verpakt Fijn dat ik extra samples mocht ontvangen Die aanvullen op mijn bestelling

Goed advies, snelle levering en fijne producten

Inmiddels al regelmatig producten besteld bij MetOlijf.nl Fijne producten die grotendeels een natuurlijke samenstelling hebben. Altijd snelle reactie op vragen, goed advies, snelle levering, gratis testers die passen bij je aankopen en fijne producten.

Heerlijk geurende zeep

Wat een genot om je handen te wassen met kersenzeep de geur echt een genot dank jullie wel dat jullie zoveel moeite doen om deze mensen te voorzien voor zulke mooie producten

Gewoon TOP!........ Vriendelijk snel eerlijk .....echt top dus

Niet twijfelen echt een aanrader,zeer verzorgde zending en het doet deugd om er een kaartje met enkele lieve woordjes bij te vinden.

Snelle levering!

Vlotte levering met een persoonlijk kaartje! Doet het altijd goed. Heerlijke producten waar ik de komende weken van ga genieten, Dank!

Snelle service, leuke samples

Goede ervaring.

Snelle verzending, producten waren de volgende dag al binnen. Erg leuk om een een handgeschreven briefje in de doos te vinden..

Fijn bedrijf met goeie producten

De bestelling snel ontvangen, zelfs met een persoonlijk bedankkaartje erbij...erg leuk. En de producten zeer goed.

Snelle levering en met zorg verpakt!

Via de overzichtelijke site snel mijn keuze kunnen maken en binnen 48 uur had ik de producten in huis.

Weet ik nog niet nog maar 1 keer gebruikt

Ik heb een droge eczeem hoofdhuid,ik hoop dat ik de juiste produkten besteld heb Mvg marja

Snel en tiptop in orde

De levering was snel en keurig verpakt. 2 samples erbij, dat waardeer ik altijd zeer. Dat is net dat beetje extra wat het een kadootje maakt en zo kom je ook nog op ideeën voor andere middeltjes.

Ik bestelde iets voor 6 uur en zowaar de volgende dag, een zaterdag, de bestelling in huis met een persoonlijke groet erbij... dus dan ben je al extra blij

Tolle Produkte, super schnelle Abwicklung und Lieferung

Schade, dass nicht mehr nach Österreich geliefert wird.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ontzettend goed product

Ik heb sinds 2 weken de shampoo tegen vet haar. Wat is die goed !! Heb zelf na 3 dagen weer vet haar nu nog niet eens na zes dagen. Dit zocht ik al jaren. En nog betaalbaar ook. Vlugge en goede levering van het product

mooie producten

Leuke website, vlotte levering van bestelling, keurig ingepakt, leuke spullen!

Super.....ik ben heel blij met mijn bodymilk.

Ik ben heel tevreden. Het product werd snel geleverd en ik gebruik het tot volle tevredenheid.

Snel en correct geleverd

De spullen zijn snel en correct geleverd. Er zat een leuke persoonlijke noot bij van ene Peter van het bedrijf. Al met al keurig en zeer tevreden.

Snel, netjes, en customer focused!

Snel gewrapped en cadeaus opgestuurd gekregen. Handgeschreven kaartje erbij. Goed ingepakt. Kreeg nog een mail dat een bepaalde product niet meer aanwezig was (zeer pro-actief). Kortom, toppers!

Heerlijke bodylotion!

Ik had de douchegel gehad van mijn moeder, gekocht op Kefalonia. Vind hem zo lekker dat ik opzoek ben gegaan of ik het in Nederland ook kon krijgen en gelukkig wel! De bodylotion ruikt hetzelfde als de douchegel, trekt snel in en voelt fijn. Ik ben er blij mee!

Zeer tevreden over Olijf.nl. Aanrader!

Ik heb pas de Cracked Skin Cream gekocht en ik kreeg het de volgende dag al bezorgd. Super snelle levering dus. Er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij en 2 proefjes, echt heel attent! Fijne crème die de uitgedroogde eczeem plekken in mijn handpalmen nu al zachter doen aanvoelen. Trekt goed in en ruikt lekker.

Zeer klantvriendelijk!

Voor mij was het mijn eerste bestelling bij MetOlijf. Ik had wat problemen met bestellen, maar werd per telefoon direct ter zake kundig en zeer vriendelijk geholpen. Ook bij mijn gestuntel met betalen kreeg ik per mail direct hulp. Kortom, super klantvriendelijk en kundig. De beste reclame om weer terug te komen.

Goede webshop, snelle verzending.

Snel geleverd en nog een handgeschreven bedankje er bij, top!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ