Filtre

Zeer positief

Perfect naar wens..

Gewoon goed

Gewoon goed

Lekker verfrissend, goed voor de huid.

Ik heb de olijfoliezeep en Aromeasti Shampoo bar gekocht. Olijfzeep Aloë vera, -kaneel, -dennen en -lavendel. Ik ben begonnen met de Olijfzeep dennen. Een zeer zachte dennengeur, lekker om jezelf mee te wassen/douche. De zeep gebruik ik ook om tussendoor mijn handen mee te wassen. Wat mij opvalt is dat mijn handen zeer schoon worden van deze zeep. Bijvoorbeeld na het werken in de tuin of door gebruik van kruiden (kerrie) trekt dat toch een beetje in de huid. Met gewone vloeibare zeep worden mijn handen niet helemaal schoon, met deze Olijfzeep wel. De huid voelt prettig aan. Niet meteen na het douche / wassen maar wel als je droog bent. De Shampoo bar is heel prettig in gebruik. Schuimt goed, ruikt lekker en wast je haar goed schoon. Je hebt weinig nodig, even een paar keer met de bar door je natte haar is genoeg. Mijn ervaring is ; als je haar weer droog is, het lekker zacht aanvoelt. De zeep en shampoo bar laat ik drogen op een zeepschaaltje.

Fijne website, snelle levering

Fijne website, snelle levering

Snelle levering, persoonlijke noot, fijne producten!

Mijn ervaring is positief. Snelle levering, persoonlijke noot, fijne producten!

Snel, en met een leuk persoonlijk berichtje

Snelle levering, vriendelijke mensen en heerlijke producten!

Tot de volgende bestelling!

Goede, persoonlijker service. Lekkere producten!

Heel fijn product

Eindelijk parfumvrije shampoo en conditioner gevonden die mijn haren niet stug maakt en die ook niet kriebelt . Plasticvrij en ze wegen bijna niets. Handig voor op reis. Kan de verpakking worden aangepast? De pakjes zouden gemakkelijk door de brievenbus kunnen, dat is milieuvriendelijker dan pakketpost.

Topkwaliteit, natuurlijk product, heerlijk in gebruik. Olijfolie he .....

Helemaal tevreden: snelle levering, uitstekende producten.

Super goeie service, heerlijke zeep

Snelle service, vriendelijke klantenservice, snel geleverd en heerlijk zeep. Ik ga zeker vaker bestellen.

Prima producten en fantastische service.

Er wordt zorgvuldig omgegaan met de bestelling. Met Olijf informeert de klant op hun mooie site o.a. uitgebreid over de samenstelling van de producten en de beschikbaarheid zodat je een goede keuze kunt maken. De producten worden zorgvuldig verpakt en de bezorging verloopt vlot. De kwaliteit van de producten is hoog!

Keurige levering conform beloofde levertijd.

Mooie producten

Helemaal tevreden over snelle levering, persoonlijk kaartje wordt gewaardeerd.

Een leuk bedrijf, die er een persoonlijk handgeschreven kaartje bij de bestelling doen! Zo merk je dat je als klant gewaardeerd wordt. Snelle levering en leuke producten!

Snelle levering en heel goed product

Heb een hele snelle levering en een heel fijn product mogen ervaren. Heb het ook direct in gebruik moeten nemen ivm hoge uv waarden en de bescherming is heel goed. Veel in de zon geweest en totaal niet verbrand of zonneuitslag gekregen

Heerlijke bodybutter, super service

Binnen eén dag had ik de Argan body butter al binnen, heel verzorgd verpakt met een persoonlijk berichtje erbij. Het is een 'rijke' creme die heerlijk ruikt. Mijn huid voelt na een paar dagen gebruik al zachter aan. Heel tevreden!

Tevreden

Super snelle en persoonlijke service!

Pakketje heel snel en netjes ontvangen, met een persoonlijke boodschap!

Heel goed!

Super snelle bezorging en mooie producten. Heel tevreden!

Heerlijk zachte natuurlijke producten

Heel fijn dat het zo snel geleverd wordt . en gelukkig veel Vegan producten

Heel prettige producten.

Het is smeuig en het ruikt lekker. Het persoonlijke kaartje gaf een goed gevoel van betrokkenheid.

Bestelling werd snel geleverd.

Heerlijk geurtje

Perfect afgeleverd op super korte tijd , toppppp

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ