Filtre

goede service!

Snelle levering, goede producten, netjes milieubewust verpakt, een lief handgeschreven briefje erbij en monstertjes om uit te testen. Gevolg: een zeer tevreden klant! :)

Snel en duidelijk on-line besteld. Snelle en keurig, goed verzorgde levering! Blij met de bijgeleverde samples, zal het gauw uitproberen. Zeker voor herhaling vatbaar.

wow : absolute meevaller !

Fantastische producten die ik besteld heb. Als bij toeval op de website terecht gekomen, maar een absolute meevaller ! Oh ja, ik bestel nog !

Goed en leuke service

Goed, heerlijke producten, leuke klantenservice en leuk verpakt.

Great!

Delivery went smoothly. The products were packaged really well and I LOVE the products. This was my first time ordering and It’s definitely not my last!

Mooie proucten

Super snelle levering, mooie producten. Fijn dat je monsters van eau de toilette kan vragen bij je bestelling!

Fijne producten

Lekkere producten van goede kwaliteit. Snelle verzend service.

Goed product

Goede service overzichtelijk snelle levering. Goede producten hoog kwaliteit. Lief persoonlijke kaart.

Ik heb de bestelling inmiddels ontvangen

Bestelling is opgehaald bij een ophaalpunt dankzij met olijf.nl Over post.nl ben ik minder tevreden. Doen 1 snelle poging om aan te bellen en zijn dan zeer snel weer weg En dan hoor je niks meer waar het pakket heen is. In pakket zat lieve brief van olijf.nl Ga zo door zou ik zeggen!

Positief

Heb het nog maar net besteld dus zit nog in begin… wel leuk de persoonlijke boodschap! Agnetha

Super snel een uitstekend service, heel goede producten.

Zeer klantgericht en uiterst behulpzaam

Je wordt snel geholpen en denken goed mee wat de klant wilt

Fijne producten

De conditioner maakt mijn haar heel zacht en zorgt ervoor dat de vettige laag verdwijnt, ik gebruik dit in combinatie met olijfzeep als shampoo. De olie laat ik snachts intrekken, mijn haar is de volgende ochtend wel vettig maar voor krullend haar is dit top. Omdat ik al na een keer wassen super glanzend en vol haar had. En het belangrijkste, door de conditioner bar in combinatie met de natuurlijke olie is mijn roos en jeukende hoofdhuid meteen weg.

Snel en goede producten

Fijne lipbalsem gekocht had hem snel binnen. Voldoet helemaal aan de verwachting.

Duidelijke website, snelle en persoonlijke service, fijne producten

Het kostte geen moeite om op de website te vinden wat ik zocht en alle producten werden snel (en nog belangrijker: op het beloofde moment) bezorgd. Heel attent vond ik het persoonlijke briefje en de samples. Al met al: fijne ervaring!

Snel en goed

Snel bezorgd. Het artikel was zoals verwacht. Goed verpakt. Plus is het gebruik van organisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal

Ich bin von der Firma und den Produkten begeistert

Ich habe bei MetOlijf schon zum 3. mal bestellt. Ich habe einen Produkt in Griechenland gekauft und nur hier gefunden. Das Angebot beinhaltet aber so viele andere tolle Sachen. Da ich immer Proben bekomme, habe ich auch andere neue Produkte enteck und bestellt. Die Bestellung kommt immer so schnell und auch mit einer per Hand geschriebe Karte. Das ist so nett! Bestellung hier, ist immer eine Belohnung für mich. DANKE!

Slecht

Eerst was de handcrème niet op voorraad, later kreeg ik een melding dat het weer op voorraad was, wel 24 stuks. Gelijk besteld en betaald natuurlijk. Dus dat hebben jullie binnen! En vervolgens krijg ik weer bericht dat die niet op voorraad is?!?! Terwijl er 24 stuks op voorraad waren. Dit was mijn eerste en gelijk laatste bestelling! Wat een slechte service, zo ga e niet met klanten om!

Duidelijk vlotte afhandeling snelle bezorging en n lieve groet

Prettige website

De ervaring met jullie website was positief. Duidelijk, gestructureerd en snel. Precies zoals ie moet zijn. Dat is een pluspunt en een verademing vergeleken met diverse andere bestelplatformen.

perfect product

Levering keurig met een persoonlijk briefje erbij geeft een welkom gevoel mijn man is enthousiast over de zeep

Uitstekende producten

Ik heb de zeep met ezellinnen melk.. Het ruikt lekker het schuimt niet zoveel en je huid blijft heerlijk zacht.

Hele fijne producten.....

Heb al eerder besteld, ook voor mensen in mijn omgeving en iedereen vind de producten heerlijk !!!!

Snelle nette levering

Ik heb mooie gezellige zeepjes gekocht. Heerlijke produkten. Netjes geleverd in een doos met een attent kaartje erbij. Voor herhaling vatbaar, maar eerst deze 4 zeepjes nog gebruiken.

Snelle levering met persoonlijk kaartje. Zeer tevreden!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ