Svar fra virksomhedsejeren
Beste Carina,
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven.
Het is jammer om te moeten lezen dat je het contact als onprettig hebt ervaren.
Je geeft aan dat het product niet conform beschrijving was. Wij hebben het product bekeken dat je hebt besteld. Dat was de Knossos Geitenmelkzeep met amandelolie en de Aphrodite Ezelinnenmelkzeep Natural.
Er staat niets in de omschrijving dat niet klopt. Je hebt een Knossos Geitenmelkzeepje met amandelolie ontvangen en de Aphrodite Ezelinnenmelkzeep natural. Je gaf aan dat je had verwacht dat er geen geurstoffen in de zeepjes zou zitten. Er stond duidelijk in de omschrijving van de zeep dat er Parfum (Fragrance) in zit. Mocht je twijfelen over een product kan je altijd contact met ons opnemen zodat wij je kunnen adviseren.
Je mag ook altijd een product retourneren. Daar zijn echter kosten van € 4,95 aan verbonden. Deze wilde je niet betalen. Op het moment dat een productomschrijving niet juist is zijn retourkosten altijd voor onze rekening. Als een klant zelf besluit om een product toch niet te willen hebben na ontvangst, dan vragen wij daar retourkosten voor. Daar kan ik op dit moment helaas niet veel aan veranderen.
Uiteraard staat het je vrij om de zeepjes alsnog te retourneren.
Mocht je nog andere vragen hebben dan hoor ik dat graag.
Met vriendelijke groet,
Marlon