Filtre

Snelle reactie met heerlijke producten

Op dag 1 besteld en volgende dag kwam de bestelling binnen! Zelfs een persoonlijk bericht er bij! Erg leuk. Fijne producten.

Zeer attent verzorgd!!

Bij de goed ingepakte bestelling zat een handgeschreven kaartje met daarop een persoonlijke boodschap!! Geeft gelijk een goed gevoel!!

Zeer te vrede

Duidelijk vriendelijk en snel bedankt

Super goed!

Snel aflevering met top producten!

erg tevreden

Het zat netjes verpakt met een kaartje erbij. Op maandag besteld en de volgende dag al in huis. Ook de kat is dol op de geur van de zeep ;-)

Goeie snelle service

Fijn mail contact, snelle service, goede producten, wat wil je nog meer? Zeer tevreden

Erg fijne klantenservice en mooie producten

Erg fijn dat de producten dierproefvrij zijn. Fijn om je favoriete Griekse cosmeticaproducten ook in Nederland te kunnen bestellen.

Heerlijk spul.

De bestelling was snel binnen! De bodylotion voelt heerlijk aan,en ruikt ook nog eens heerlijk.

Geweldige communicatie en service

Gelegenheid voor persoonlijke vragen . Snel en deskundig antwoord. Mooie aanbiedingen. Goede omschrijving producten . Meerdere, verscheiden recensies, waardoor je een duidelijker beeld krijgt van het product. Kortom: blij verrast dat ik uiteindelijk met mijn gevoelige, zonbeschadigde huid, deze website heb ontdekt!!

Heerlijke producten!

Ik ben blij met mijn bestelling, snelle verzending, mooi ingepakt en een persoonlijk briefje erbij!De lavendel kussenspray ruikt heerlijk en werkt ontspannend!Ik kom zeker nog eens terug!

Fijne producten

Ik heb de shampoo bar en conditioner bar voor de hoofdhuid met psoriasis besteld voor mijn dochter. Kijken of dit haar gaat helpen en ze zo misschien kan stoppen met alle chemische middeltjes. Het ruikt in ieder geval goed.

geweldig

Heb erg gevoelige huid, maar deze voelt weldadig aan.

Mooie producten, met zorg geleverd!

Site vol met mooie producten. Het pakket was met zorg voor het milieu ingepakt mèt een persoonlijk bedankje. Het werd de volgende dag geleverd, zoals beloofd op de website.

Duidelijke website - snelle levering - hele fijne producten!

Toevallig op de website van OverOlijf.nl terecht gekomen. Heel duidelijk en de natuurlijke producten spraken me meteen aan. Snelle levering en super tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten! Leuk om er ook monsters bij te mogen ontvangen.

Ben er heel blij mee!!

Ik ben heel blij met mijn bestelling 1 minpunt: de handgemaakte zeep die ik had besteld zag er niet uit zoals op de website stond. Hij ruikt wel heel lekker!

Wat een prachtige zeepjes

Hele mooie zeepjes, allemaal kunstwerkjes! Ze ruiken heerlijk.. Ik wordt hier echt heel blij van…en het zijn prachtige cadeautjes..ik kom gauw nog meer bestellen! Dank-dank..

Prima en prettige service

De website is overzichtelijk, duidelijk en bevat veel (product)informatie. Bestellen gaat eenvoudig en duidelijk. Mailcontact is erg prettig en klantgericht/-vriendelijk. Levering volgens afspraak. Pakketje ziet er zeer verzorgd uit. Producten zijn zorgvuldig verpakt met milieuvriendelijk materiaal. Leuke samples erbij gekregen en een mooie agenda voor 2022. Ik ben zeer tevreden. Ik ben benieuwd en enthousiast de producten te gaan gebruiken.

Top service!

Ik kreeg mn pakketje snel binnen met leuke testers en zelfs en pipetje bij mn olie. Owja en een handgeschreven kaartje, super leuk! Its the small stuff that counts. Ik ga zeker vaker bestellen hier.

zeer goed

Bestelling Snel geleverd,

Heerlijke producten

Ik bestelde een natural crystal deo en Mythos body butter Cotton en white flowers: heeeerlijk! Met 100% bio olive oil en dus katoenextract. Het bestelproces verliep ook prima en leuk om deze fijne Griekse producten zo te kunnen bestellen.

Fantastisch product

Via mijn dochter voor het eerst met dit product kennis gemaakt. Was meteen enthousiast over de handcreme, bodybutter en voetencreme. Ga nu dus ook de shampo en douchecel proberen. De service is ook geweldig, de zending, mooi verpakt de volgende dag in huis met een persoonlijk kaartje, wat zeer te waarderen valt. Zal het aanschaffen van deze producten zeker aan vrienden aanbevelen.

Heerlijke producten en snelle levering

Heerlijk! Twee soorten badzout, heerlijke handgemaakte zeep op een bijpassend houten zeepbakje en bruisballen. Allemaal speciaal besteld voor het inwijden van onze nieuwe badkamer. Na 3 weken verbouwing is het puur genieten! Een dingetje....in eerdere reviews las ik over leuke samples en handgeschreven kaartje bij de bestelling...die zaten er bij mij nou net niet in. Jammer, maar desondanks een mooie kennismaking met fijne producten. Ik ben fan!

Goede service en fijne producten. Ook telefonisch een goede ervaring.

Vriendelijk servicegericht, heerlijke producten

Perfect in orde..

Super levering en heerlijke produkten!

Mijn eerste bestelling deed ik op advies van een collega en ik heb meerdere producten besteld. Dit omdat het allemaal producten op natuurlijke basis zijn. Daarnaast heb ik een enorm zwak voor Griekenland en de geuren van daar. Wat zijn deze producten fijn en wat ruikt het allemaal lekker! Het persoonlijke briefje wat je erbij krijgt en de 2 proefmonsters maken het geheel helemaal af. Top !

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ