Filtre

Fijne producten. Snelle en vriendelijke klantenservice

Zeer tevreden.

Heel aangenaam

Ik had eerder een product gekregen van Griekenland. Die heeft heel goed gewerkt bij mijn voeten. Ik kon het niet terug vinden in Griekenland of in Nederland maar wel via de site en ik was heel blij.

Toppie

Snelle levering,mooi ingepakt en nog leuke sample erbij

Héél snelle levering! Kwalitatief en heel lekker ruikende producten! Een aanrader!

Vriendelijke mensen, goed advies en super service

Zalig product en snelle levering.

De dagcreme is werkelijk een ‘streling voor het gelaat’! En een kaartje erbij met een persoonlijk woordje, zeer origineel! Olijf.nl heeft minstens één nieuwe klant erbij.

Perfecte service!!

Duidelijke site met veel informatie en heel snelle levering!

Snelle levering van een fijn product!

Ze doen wat ze beloven, daarnaast vond ik nog een persoonlijk handgeschreven kaartje met een bedankje en een paar monsters om uit te proberen. Ik ben een zeer tevreden klant!

Goed en snel geleverd. Je krijgt er een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje bij en de producten helpen super goed tegen mijn eczeem plekjes

Fijne producten met een snelle levering

Ik kwam via een advertentie deze website tegen. Een erg duidelijke en overzichtelijke website. Veel verschillende producten met een goede uitleg en erg fijn dat alle ingrediënten beschreven staan. Dit vanwege meerdere allergieën bij mijn vriend en mij. Levering was snel met een persoonlijk kaartje en testers. Alles was ook netjes verpakt. Al met al heel erg tevreden! Gaan hier zeker vaker bestellen.

Correcte afhandeling en snelle bezorging

Geweldig!

Hele aardige service en super snelle levering!

Goed geregeld

Bestelling snel thuis gekregen, netjes verpakt, en goed op de hoogte gehouden .

Ook dank voor het persoonlijke kaartje

Heart warming

Fast delivery and in parcel there’s a hand written card. It’s very heart warming and I’ll definitely order again

Geweldig snel en een leuk berichtje er bij

Goed hartstikke mooi

Snelle levering! Erg leuk met een persoonlijke boodschap, bij de bestelde producten. Product lijkt ook al wat werk te doen. Top dus!!

Heel goede service en uitleg

Ik heb per mail en later telefonisch advies gevraagd en ben goed geholpen om de juiste keuze voor nu te maken.

Super webshop!

Hele fijne natuurlijke en betaalbare producten. Goed verpakt en de bestelling had ik de volgende dag al in huis. Heel leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat en zelfs een aantal samples om uit te proberen. Ga zeker vaker bestellen. Top!

Goede service en goed produkt

Heb besteld en kreeg een snelle levering. Super leuke kaart erbij met handgeschreven bedankje! Ik hou ervan, komt op mij zeer persoonlijk over. Voelt vertrouwd. Gr Els

Topwinkel!

De bestelling kwam mooi de volgende dag al binnen, goed verpakt en met een extraatje erbij. Daarbij ook nog een persoonlijk briefje, helemaal top dus.

Betrouwbaar

Mijn eerste bestelling was via bol.com. Toen goed contact met jullie gehad over de vertraagde levering. Daarna (en daardoor) direct bij jullie besteld i.p.v. via tussenkomst van bol.com.

Voor het eerst producten gebruikt.

Ik was op zoek naar producten zonder "troep ". Ben het nu aan het uitproberen, vooral de deodorant. Tot nu toe bevalt het goed .

Snelle bezorging en goede producten.

Heel snelle verzending en zeer zorgvuldig verpakt!!!

goede kwaliteit

Levering, volgens afspraak. Leuk de extra samples

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ