Filtre

Produkt was er spoedig, extra wat fijne uitprobeerzalfjes en fijne kaart met contactgroet.

Zeer goed.

Perfect.

I found here a great product that I've been using in my home country and I found it at the same price (when exported, such products are usually much more expensive). The order was easy to place and arrived very quickly. The box even contained a hand-written note, which I found a very nice gesture (even if it was written in Dutch, which I do not speak :-) ).

Top bedrijf met fijne producten.

Eerlijke, pure producten en bij je bestelling zit altijd een persoonlijk geschreven kaart! Ik word hier blij van!

Ik ben zeer tevreden

prima kwaliteit producten en snel bezorgen.

Snelle levering. Persoonlijk kaartje erbij

Erg netjes geleverd. Er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij.

Ik ben zeer tevreden over de vlotte leveringen, goede producten die bovendien diervriendelijk zijn

Ik heb nu al een paar keer producten besteld bij Metolijf, en daar ben ik steeds heel tevreden over. Ik vind alle producten goed die ik heb besteld en mijn absolute aanraders zijn: Macrovita Olive & Argan Hair Elixir (mijn haar straalt als nooit tevoren), de Messinian Spa Hair & Body Mist (Orange, Vanilla, Blueberry) (heerlijke geur) en alle shampoo bars, plus de Macrovita Deep Cleansing Liquid Soap. Tip top!!

leuk persoonlijke contact

hand geschreven kaartje was aardig, en monsters zeker ook.

Vriendelijk en behulpzaam en meedenkend

Fijn producten. Vriendelijke hulp, goed bereikbaar

Heeeeel erg tevreden.

Super goede balsem,zeer snel geleverd,dank jullie wel.

Mooie producten tegen een eerlijke prijs

Mooie producten tegen een eerlijke prijs. Snelle levering en gebruiksvriendelijke website.

Keurig verzorgd

Op tijd, netjes verpakt. Ze beloven wat ze doen.

Mooie producten snelle levering.

Was op zoek naar een goede oogcreme, heb dit merk wel eens in Griekenland gekocht. Blij mee snelle levering leuk handgeschreven bericht ga zeker weer bestellen.

prettige ervaring

Ik ontving een net pakje met een persoonlijk schrijven en enkele monstertjes. Een echte verrassing!

Snelle service met persoonlijke touche

Fijne ervaring door snelle service met persoonlijke touche. Nu gauw de bestelde producten testen/ervaren... :)

Snelle verzending - goed verpakt - leuke samples

Top ervaring

Geweldige producten Ruikt heerlijk en doet wat het moet doen . Bestelling snel in huis keurig verpakt en leuke samples erbij en het hand geschreven kaartje maakt het helemaal af .

Super snel geleverd erg fijn!

Mooie producten, goed geleverd

Pakketje van Met Olijf kwam goed aan. De producten zien er mooi uit en er zaten wat leuke testertjes bij. Helaas allemaal nog niet uitgeprobeerd, maar ziet er allemaal goed uit.

Servicegericht

Geweldige service, héle fijne producten. Álles op afspraak bezorgd. Goede zaak. Ik kom terug voor meer.

Ik was al heel lang aan het zoeken naar een goede creme voor mijn eczeem. Ik heb deze crème nu 3 dagen en ik ben er nu al blij mee. Dank je wel

Super snel

Fijne site, met veel keuze. En heel snel alles verzonden en binnen. Met extra’s erbij als verassing.

Snelle levering....goede product omschrijving..

Goede product omschrijving, en blij met testers,om uit te proberen. Vriendelijke persoonlijke briefje erbij. Ook het snelle leveren van de bestelling.

gewoon super!

Snelle verzending en een super product. Ben zeer tevreden.

Ben heel erg tevreden met de deodorant. Heerlijke frisse geur. Zeker aan te raden

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ