Svar fra virksomhedsejeren
Beste Neetu,
Je had een vraag via Instagram of het klopt dat het potje niet tot de rand is gevuld. Mijn collega Mark heeft hier een uitgebreid antwoord op gegeven dat dat niet kan vanwege dat er iets van lucht in moet zitten. Je was blij met het antwoord van mijn collega.
Hier geef je aan dat dit absoluut niet lijkt te kloppen. Ik snap niet goed wat je daar precies mee bedoelt. Wij verkopen alleen maar producten welke nieuw zijn. Een producent bepaald welke producten worden geseald en welke niet. Cosmeticaproducten zonder seal kunnen ook niet naar ons worden geretourneerd, dus je bent er altijd zeker van dat een product vers en nieuw bij je aankomt.
Je geeft ons een 2 en raadt ons als bedrijf niet aan op basis van een enkel masker dat je net een dag binnen hebt. Wij verkopen meer dan dit masker. Een 2 staat gelijk aan dat een bedrijf niet reageert op vragen, producten niet uitlevert en de service compleet verdwenen is. Na je vraag op Instagram kreeg je binnen vijf minuten een antwoord waar je blij mee was. Het is jammer om te moeten lezen dat je persoonlijke ervaring met dit masker niet fijn is, maar daarvoor raden wij altijd aan om een productreview te schrijven.
Met vriendelijke groet,
Marlon