super lekkere olijfolie

Niets teveel gezegd, absoluut de lekkerste olie, en super snel geleverd!

Perfectbouw product

Helpt heel goed..en snelle service

Een zachte smeuïge crème, die je huid voelbaar goed doet.

Een zachte smeuïge crème, die je huid voelbaar goed doet. Het is een geurloze crème, geen overheersend, indringend parfum.

Supersnel geleverd en goede echte produkten

Heerlijke olive oil

Gewoon goede olive oil zo simpel kan het zijn.

snelle bezorging en heerlijke producten

Ik ben blij dat ik MetOlijf heb ontdekt. Waar ik vroeger jarenlang mijn vegan natuurlijke producten kocht functioneert niet meer. Gelukkig zijn de producten van MetOlijf vergelijkbaar en tot nu toe erg bevallen.

De lavendel kussenspray…. Een ultieme slaapervaring!

Fantastische olijfolie

De olie is erg prettig in gebruik. Smaakt en ruikt goed en je kunt er ook mee bakken. De bezorging verliep goed.

Prima olie

Snelle levering. De olie is geweldig. Mooie diepgroene kleur en heerlijk van smaak.

Vlugge levering

Ik moet de shampoos langer gebruiken om een review te kunnen geven. De preshampoo voelt goed aan.

Overzichtelijke site, goede service

Duidelijke website met goede uitleg over de producten. Ziet er ook overzichtelijk uit. Bestelproces verliep soepel en sympathieke tone of voice in de communicatie.

Vlotte bestelling en levering

Bestelling en levering verliepen zonder problemen.

Snelle levering en fijne producten

Mijn bestelling was snel binnen en ik ben erg tevreden over deze natuurlijke producten!

Perfecte service met een persoonlijk kaartje in het pakket.

Uitstekend!!

Uitstekend!!

Goede service!

Mooi aanbod en goede service

Prima producten, Volgens mij is het fijner wanneer je kunt lezen hoe of waar naar een product ruikt. Ik zelf vind geur wel belangrijk bij verzorging.

Alles perfect op tijd geregeld

Ik zal zeker weer bestellen

Helemaal tevreden

Prima service en snelle levering

Werkt uitstekend

Voeten voelen veel beter aan en ben helemaal van de voetkloven af. Echt top!

Goed verlopen

Overdag een bestelling geplaatst. De bestelling ook heel snel ontvangen. Ziet er keurig en profi uit. Volgende keer weer

Perfecte olijfolie

Snelle levering, goede prijs, en heerlijke bio olijfolie.

Super snelle verzending, heerlijke producten

Een aanrader deze site met goede producten en snelle verzending

Heerlijke zeep

Snel verzonden en fijne kwaliteit zeep en lekkere geuren. Beetje aards, daar houd ik van. Geen heftig kunstmatig parfum.

Heerlijk ruikende linnen spray en verzachtende bijenwas

De linnenspray lavendel besteld, hij ruikt heerlijk, ik spray hem overal, ook in mijn schoenen! De bijenwas balsem van Kalliston heeft een verzachtende werking op mijn huid, ook als lippenbalsem, moet wel geduld hebben, hij is best hard, net schoenenpoets bijenwas, maar als hij warm en zacht wordt, is hij prima aan te smeren.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ