Pluspunten
Snel bereikbaar per telefoon, goede service. Volgende dag al in huis.
Pluspunten
Ik heb hier voor de 2e keer besteld en wederom snelle levering van een perfect product. Dank je wel ook weer voor de proefmonsters. Altijd leuk om iets anders te kunnen uit proberen.
Verbeterpuntenhttps://www.kiyoh.nl/images/raty/21x21/full-trans.png
Pluspunten
snelle levering, goed ingepakt en leuk een persoonlijk kaartje
Verbeterpuntenhad niet verwacht dat de producten best sterk geparfumeerd zijn. Moest er even aan wennen, maar ben wel tevreden over de producten.
Pluspunten
perfecte service en super producten. super super Ik beveel die aan iedereen.
Verbeterpuntende website is niet makkelijk te vinden op het internet.
Pluspunten
Snelle levering, fijne producten. Kortom zeer tevreden
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede producten en leveren snel met een persoonlijk berichtje.
Pluspunten
zeer tevreden over de body butter. Heb een zeer droge huid maar de body butter maakt de huid weer lekker zacht,zonder vet aan te voelen. Erg leuk dat jullie er nog wat kleine attentie's bij doen. Zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering! Ik kreeg er zelfs een handgeschreven briefje en wat testers bij!
Pluspunten
Dit is mijn eerste bestelling bij dit bedrijf dus ken het nog niet goed maar mijn eerste indruk is positief. Vriendelijke afhandeling en snelle bezorging.
Pluspunten
Super fijne produkten, en fijne mensen om bij te bestellen
Pluspunten
omdat het prima producten zyn
Pluspunten
prima service, snelle verzending en uiteraard goede kwaliteit!!!!!
Pluspunten
-mooi aanbod producten die ik meestal in griekenland moet kopen - snelle levering - vriendelijk kaartje bij de levering
Verbeterpunten- parfums van mythos aanbieden (zie site van flax) - wanneer de eerste shop in Brussel :-)
Beste Beatrice, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Dit jaar zullen we weer wat gaan uitbreiden met andere producten. Momenteel zijn we de parfums van Mythos en Aromaesti aan het testen. Uiteraard horen we graag welke jij het meest lekker vindt ruiken. Als er een winkel in Brussel is dat graag de producten wil verkopen kunnen ze altijd contact met ons opnemen. Zelf zullen wij geen fysieke winkels openen. Met vriendelijke groet, Mark Met Olijf
Pluspunten
Zeer snelle levering, direct beantwoorden van de mail met de juiste richtlijnen en links
VerbeterpuntenGeen transportkosten vanaf € 30 is wel een groot bedrag,
Beste De Leu Lutgarde, Dank je wel voor het schrijven van deze mooie recensie. Wat betreft je opmerking bij de verbeterpunten. Waar mogelijk zullen wij altijd kijken naar de prijzen die we hanteren voor de producten en verzending. Deze houden wij zo laag mogelijk. Dit geldt ook voor het minimumbedrag vanaf wanneer wij gratis verzenden. Vanaf januari hebben we al veel producten in prijs verlaagd. Mede hierdoor is het voor ons nog niet mogelijk om het minimum bestelbedrag, voor gratis verzenden, naar beneden bij te stellen. Wel houden we de verzendkosten zo laag mogelijk mocht er onder dit bedrag worden besteld. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Echt super snel en goede kwaliteit! Ik kreeg ook veel gratis proefjes erbij en ik ben echt heel blij met mijn producten! Ik zal hier voortaan bestellen!
VerbeterpuntenIk vind de prijzen van de shampoo en conditioner wel hoog..
Beste Jonna, Dank je wel voor je recensie. Wat betreft je verbeterpunt. Het is zo dat onze shampoos louter uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Deze worden koudgeperst om de goede eigenschappen te behouden. De kwaliteit van de shampoos die wij hebben zijn dan ook erg hoog. Desalniettemin willen we je laten weten dat we deze week nog eens goed naar de prijzen van onze shampoos zullen kijken. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ