Pluspunten
Goeie producten. Snelle communicatie. Eerlijk en betrouwbaar.
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
persoonlijk vanwege het geschreven kaartje wat bij de bestelling zit
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Een super service!!! Via de chat me vragen kunnen stellen en werd ook meteen super vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Persoonlijke notitie bij de levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Wat een super bedrijf! En zo klantgericht om er een persoonlijk geschreven briefje erbij te doen! Ben erg tevreden over de producten, zodra ze op zijn, bestel ik ze zeker weer opnieuw via jullie!
VerbeterpuntenDie heb ik niet gevonden!! Voor zover ik heb meegemaakt doen jullie het super!
Pluspunten
Klant vriendelijkheid, persoonlijke benadering, kwaliteit en betrouwbaarheid.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
prijskwaliteit
Pluspunten
- Hele snelle service/levering - Persoonlijke boodschap in der vorm van een geschreven kaartje bij bestelling - Enkele proefverpakkingen cadeau om te proberen. Al met al, super bedrijf!
Pluspunten
Makkelijk online te bestellen
Pluspunten
Snelle levering, verpakking in orde.
VerbeterpuntenQua toegankelijkheid kan de website beter, meer met regions/gebieden en koppen werken zodat mensen met een visuele beperking ook met veel plezier hun producten kunnen kopen. Zie voor toegankelijkheidsrichtlijnen de website www.drempelvrij.nl en www.accessibility.nl.
Pluspunten
Kwaliteit natuurlijke producten
Pluspunten
Snelle levering, goed advies.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb geen problemen ben een zeer tevreden klant en vindt de producten welke ik gebruik heel fijn.
VerbeterpuntenVoor mij geen
Pluspunten
Goede producten. Ruim assortiment. Persoonlijke benadering.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Dierproefvrij!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie producten voor een goede prijs
Pluspunten
- goede informatie en uitleg - snelle levering
Verbeterpunten- brochures in het Nederlands
6 Kennemerplein 14