Snel en goed

Fijne site , snel en goed geleverd

Besteld dag erop geleverd super

Snel geleverd goed verpakt produkt super goed contend

goede snelle levering

goede snelle levering

Fijne producten en fijne service

In de avond besteld en dag erna geleverd. Heel fijn, maar was ook okay geweest als het 1 of 2 dagen later aan was gekomen. :) Voor zover ik kan zien, zijn mijn drie olies (eucalyptus, jojoba en castor) zonder 'gekke' dingen (meukvrij).

Snelle levering, duidelijke website. Hele fijne producten. Eerste keer heb ik mijn product in Griekenland gekocht, en daarna gezocht en kwam zo bij MetOlijf terecht.

1ste ankoop

1 ste keer de shampoo aangekocht met bijhorende conditioner zonder sodium laryll sulfate mijn haar is ongelooflijk zacht na het wassen en glanst enorm mooi!! Minder haaruitval kan k nog niet bevestigen maar we gaan alvast de goeie richting op!!

Vrij goed

Duur vrij lang inwerkt ,maar je verbrand niet 8-10 Avonds 6-7 nu temperatuur eindelijk boven 25 is

Fijne producten,

Blijft iets op de hoogte liggen, goede bescherming

voor het eerst een shampo blok gebruikt tegen mijn psoriasishuid en het heeft resultaat. Veel minder schilfers en bovendien milieuvriendelijker dan de gebruikelijke shampo's

Waanzinnig!!

Wat een geweldige crème na 1 x smeren was de jeuk weg en na 2 dagen was de plek zo goed als weg dit gun je iedereen

Super snelle levering

Moet de producten nog gaan gebruiken maar heb besteld omdat ik geen schadelijke ingrediënten in mijn lichaamsverzorging wil. De producten van MetOlijf voldoen hieraan.

Fijne producten en prima verzending

Fijne, natuurlijke producten en prima verzending en afhandeling.

Fijne olies En snel geleverd

Super service

Hele snelle service , fijn product en mooi verpakt!!!

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering

Heel fijne webside!! Snelle levering!

Fijne duidelijke webside, heel alles wat je zoekt! Super snelle levering! Ga zo door!

Correcte afwikkeling

Prima service. Ze doen wat ze beloven!

Snelle en levering net een persoonlijke "touch"

Vrijdagavond besteld en gewoon, zoals beloofd, zatermiddag in huis.

Voor mij op één, geen Chemische Rotzooi in producten .

Voor mij op één, geen Chemische Rotzooi in de producten

Fijne producten. Mooie prijs. Super snelle levering netjes verpakt

Bestelling is goed te volgen, snelle en correcte levering.

Super fijne producten!

Fijne producten en super snelle levering. Voor alle haar/huid typen wel geschikte producten en natuurlijk.

Prettig en snel geholpen en hetproduct toegestuurd

Deze stil is de enige deodorant aluin stuc zonder aluminium en voldoet perfect aan wat ik mag verwachten

Supersnel geleverd.

's Avonds laat besteld en andere dag al bezorgd. Netjes verpakt. De olijfolie nog niet geproefd, de oude voorraad moet eerst op.

Goede kwaliteit, goede prijs, snel geleverd.

Goede kwaliteit, goede prijs, snel geleverd. Ik ben erg tevreden en bestel volgende keer graag weer hier.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ