Mijn ervaring met de sevice van Met Olijf was top!

Goed product, makkelijk te bestellen en snelle levering met leuke samples.

Echt top!

Hele fijne producten en snel geleverd met daarbij ook nog eens een persoonlijk kaartje. Zeker een aanrader! Doordat ze in de buurt zitten, was het nóg mooier geweest als ik het pakketje had kunnen afhalen om de verzendkosten te vermijden.

Geweldig product

Zalig haarserum, perfect voor mijn krullen. Daarnaast vond ik de het persoonlijke kaartje erg attent. Zodra alles op is bestel ik opnieuw bij jullie.

Great experience overall

Fast delivery, friendly service, quality products

geweldig

producten voldoen aan verwachting, en super snel bezorgd

Goed product voor mijn droge huid.

Heb de Olive & Argan gezichtscrème (droge huid) besteld snel levering kreeg een leuke persoonlijke kaart. De gezichtscrème gebruik ik nu 2 dagen het voelt goed aan op je gezicht je droog plekjes op je gezicht verdwijnen meteen. Een ding wel gebruik niet te veel op je gezicht anders glim je de hele dag. Zou deze winkel aanraden.

Prima producten snel geleverd.

De juiste producten van prima kwaliteit op de beloofde datum in huis.

Al meerdere keren besteld, super tevreden

Ik bestel ondertussen al een aantal jaar bij MetOlijf en ben blij ze ontdekt te hebben! Enorm groot assortiment met fijne producten, snelle bezorging en altijd alles keurig netjes afgehandeld. Ook heel fijn dat de ingrediënten lijst altijd duidelijk is vermeld, want daar ben ik heel selectief in. Mijn moeder en zussen bestellen hier nu ook regelmatig. Aanrader!

Snelle service, leuke geschreven kaartje erbij en ontzettend leuk ingepakt. Top!!

Prettig bedrijf en communicatie is ook goed geregeld wat betreft de zending.

snelle levering echter ZONDER samples, is Kerstkado

Snelle vriendelijke service

Snelle vriendelijke service

Gister besteld vandaag in huis.

Top.Heb ik weer een beetje vakantie gevoel thuis.

Snelle levering, keurig verpakt

Voor de eerste keer iets bij metolijf.nl gekocht. Prima service. Snelle levering, leuk dat er een aantal samples meegeleverd worden.

Super goede service. Snelle verzending, persoonlijk kaartje bij de bestelling en samples ontvangen van hele fijne producten. Ik vond deze persoonlijke benadering zeer prettig en ik blijf bij jullie bestellen!

Een zeer snelle levering van de producten. Het persoonlijk briefje bij de bestelling vind ik absoluut een meerwaarde! Zo weet je dat je de mensen achter het bedrijf telkens een sprongetje maken wanneer je een bestelling plaatst. Kortom een aanrader om bij jullie te bestellen!

Ik belde met Metolijf en werd goed geholpen. De producten waren de volgende dag al bij mij thuis. Helaas was ik er niet en moest er een handtekening gezet worden maar dat is natuurlijk prima. Ik haal mijn pakket vanmiddag op bij PostNL.

Prachtige producten en een snelle levering

Echt héérlijke geuren en superleuk verpakt! Kan iedereen aanraden!

Heel tevreden met de opvolging en service. Een plus voor mij was het handgeschreven bedank-kaartje.

Snelle verzending en zeer goed SERVICE

Goede producten en snelle reactie klantvriendelijk service. Een bestelde item bleek kapot te zijn. Verzending van nieuw item direct geregeld! Ook erg klantvriendelijk!!

Snelle levering. Persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling. Mooi ingepakt. Super service.

Echt Goed producten en snelle service

Top levering!

Snelle levering en producten waren goed ingepakt. Vriendelijke webshop en duidelijke omschrijving van producten. Olie uit Griekenland is de beste en lekkerste ooit gemaakt!

Mooie kennismaking van natuurlijke producten

Na wat aarzeling, 1 product was niet mooi afgewerkt, toch, na meedelen van ongemak, vlotte en vriendelijke service en snelle rechtzetting, door nieuw product na te zenden, waarvoor nogmaals dank!

Goede en snelle levering

6 Kennemerplein 14