Snelle bezorging en klantvriendelijkheid. Het persoonlijke briefje met de samples was een welkome verrassing.

Producten binnen twee dagen geregeld top.

Uitstekend !

Keurig, vlotte verzending van mijn bestelling.

perfect

Ik ben net begonnen met de produkten voor huidproblemen ,en merk duidelijk verbetering dus ga er zeker mee door. De samples die er bij zaten heb ik al gebruikt en ga de maskers ook nog bestellen dus voor mij alles top. de bestelling kwam ook mooi op tijd binnen dus prima service ga zo door.

Hele fijne producten.

Heel tevreden

Mijn bestelling werd super snel verzonden. Een persoonlijk kaartje in het pakketje en extra samples. Ik ben erg tevreden, een website om te onthouden!

Heerlijke zeep

Ruikt erg lekker en m'n huid voelt lekker zacht superzeep

Zeer goede ervaring!

Besteld en de volgende dag al in huis met een kaartje met een persoonlijke boodschap:) Ik heb een creme besteld tegen striemen ivm zwangerschap. Product voelt fijn aan en ruikt lekker, zacht van geur.

Ik ontving mijn producten mooi en netjes ingepakt. Snelle levering. En de producten zijn ook van goede kwaliteit

Top!!

Hele snelle verzending. Netjes ingepakt en dan ook nog met afbreekbaar ‘plastic’. Wat ik heel erg leuk vond was een persoonlijk handgeschreven kaartje. Nu de producten uitproberen. Ik ben heel benieuwd!

zeepjes besteld voor kadootjes en 1 voor mezelf... fijn produkt, snelle levering.

Hele snelle levering, prima verpakt, leuk handgeschreven kaartje erbij.

Snelle verzending met persoonlijk kaartje erbij

Ga hoer zeker weer bestellen

Zeer snelle levering en supergoed verpakt, met een persoonlijke touch

Olijf olie

Lekkere olijfolie. Dop was wat moeilijk open te maken van blik.

Snel geleverd, leuke testers bij gekregen.

Mooie producten en persoonlijke bedankjes.

Ik ben erg blij met mijn producten! En vond het een aangename verassing dat ik een hand geschreven kaartje erbij kreeg met, een bedankje voor de aankopen. Ik natuurlijk een kleine geitje maar ik vond het leuk!

Goede service en product.

Heb het product prima ontvangen op de afgesproken dag. Vriendelijke man aan de telefoon gekregen, om mijn product een dag later te laten bezorgen. He product heb ik pas 1 keer gebruikt, maar voelt goed aan, en trekt snel in. Vind het tot nu toe een aanrader, de service en verpakking zij ook prima. En wat ook belangrijk is, ze zijn dierproefvrij getest.

gekregen wat ik besteld heb

perfecte service, 2 dagen later geleverd!

Snelle bezorging… lief kaartje. En had dit product al eens gekocht in Griekenland en nu zo blij het hier te kunnen bestellen

Ik heb mn bestelling niet eens binnen en er wordt gevraagd om een review; bij deze

Slechte verzending! Laat geleverd!

besteld - geleverd - keurig snel en goed verpakt.

Heb deze heerlijke zeep besteld. Olijfzeep ruikt heerlijk. ook om neer te leggen. Volgende dag direct geleverd.

Perfecte service

Heb alleen nog maar een heerlijke zeep met geitenmelk aangeschaft. Maar de service is zo geweldig. De volgende dag al keurig ingepakt geleverd met alle nodige communicatie en samples. En een zeer attente correspondentiekaart erbij! Vanwege de service zou je alleen nog maar bij MetOlijf.nl bestellen. Hulde!

Snelle levering.

6 Kennemerplein 14