Response from the business owner
Beste Agnes,
Dank je wel voor je e-mail.
Je hebt bij ons een aantal zeepjes van € 0,69 besteld. Bij aankomst bleek dat wij er één zeepje te weinig in hadden gestopt. Dat is een fout van onze kant. Je hebt ons daarom ook terecht een e-mail gestuurd dat er één zeep te weinig in zat. Hierbij gaf je niet aan dat je dit zeepje alsnog wilde ontvangen. Er is daarom door ons besloten om het bedrag van € 0,69 terug te storten op je rekening. Dit omdat één zeepje opsturen niet heel duurzaam is. Mijn collega heeft na het terugstorten je een e-mail gestuurd met onze welgemeende excuses voor het ongemak en dat we gelijk het bedrag aan je hebben overgemaakt. Dit is een oplossing waarbij wij zo snel mogelijk het bedrag hebben teruggestort, zodat je niet lang hoeft te wachten op een nieuw product of een betaling waar je geen product voor hebt mogen ontvangen.
Het is dan ook jammer om te moeten lezen dat je het niet eens bent met de geboden oplossing.
Omdat wij zien dat je op meerdere platformen dezelfde review hebt neergezet wil ik je aangeven dat wij enkel een reactie op deze review geven.
Hopelijk bevallen de zeepjes welke je hebt mogen ontvangen wel.
Ik wens je verder nog een fijne dag.
Met vriendelijke groet,
Marlon