Fantastische zuivere producten !

Mijn eerste kennismaking met deze producten bevalt mij uitstekend. Natuurlijk en eerlijke producten, zeker een aanrader voor iedereen, voor mij in de toekomst nog meer van deze producten.

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling, keurig verpakt zonder plastic! Als verrassing 2 kleine proefmonsters en handgeschreven kaartje met bedankje.

Heerlijke bodycreme

TOP.TOP.TOP

Herl veel geduld met de chat. goed advies. heel vriendelijk. AANRADER

Super tevreden!

Ik heb nu een aantal keren producten hier besteld. De shampoo bars, zepen en bodylotions zijn echt geweldig. (Andere producten heb ik nog niet geprobeerd ;-) ) Daarbij is de service gewoon goed. Snel verzonden. Altijd nog een leuk proefmonstertje erbij, kaartje met bedankt erop. Heel netjes en attent.

Product snel in huis na de besteldatum.

Als boven staande.

SCHITTEREND

Gemakkelijk besteld, vlug geleverd, prima verpakt. Origineel product meegebracht van Kreta. Verder kunnen bestellen bij MetOlijf. Heel gemakkelijk en kwamen hierdoor niet zonder dit product te zitten.

Fantastisch!!!

Mijn product was niet op voorraad,dus kreeg een mail toen het er weer was. Bij mjjn bestelling een leuk met de hans geschreven kaartje erbij,snelle levering... In 1 woord FANTASTISCH!

Het was mijn eerste kennismaking met MetOlijf.nl, maar zeker voor herhaling vatbaar! Snelle levering en de bodylotion met citroen is echt een heerlijk product, die ga ik zeker vaker bestellen, vooral in de zomer!

De bezorging was goed. De product mooi ingepakt. Top!

Uitstekend!

snelle levering van mooie produkten

groot assortiment van fijne griekse produkten

Vlotte en nette levering

Vlot geleverd, netjes en mooi ingepakt

Via een collega/ vriendin kennis mogen maken met dit mooie bedrijf. Dit was mijn eerste eigen bestelling nadat we samen een keer eerder hadden besteld. Bestelproces is eenvoudig, het aanmaken van een account e.d. ook. Je wordt netjes tijdig geïnformeerd over de track & trace van je pakketje. Het ontvangen van het pakketje an sich is gewoon een feestje! Het hele huis ruikt meteen heerlijk naar de zeepproducten die erin zitten. De doos is aangevuld met biologisch afbreekbare schuimpjes gemaakt van maiszetmeel en er zit een handgeschreven kaartje bij wat het heel persoonlijk maakt. Hoe leuk is dat?? Echt een cadeautje om te mogen ontvangen! Ik kan dit bedrijf en de 100% biologische en natuurlijke cosmetica van harte aanbevelen! Alles is dierproefvrij, lang leve de clean cosmetica!

Snelle goede service

Eerlijke producten met goede prijs. Snel geleverd.

Handige website. Goede bestelinformatie, en een persoonlijk handgesschreven bedankkaartje bij de bestelling!

Netjes, persoonlijk en goede producten!

Stevige verpakking en mooie, authentieke Griekse producten. Snel geleverd en zelfs voorzien van een handgeschreven kaartje! Hier is echt aandacht aan besteed, dat zie je gelijk. Als we door ons voorraadje heen zijn, bestellen we graag nog een keer.

Top geregeld en snel bedankt Dennie !!

We gaan zien/voelen of de producten bevallen

Tevreden.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering

Gebruiksvriendelijke website, netjes ingepakt en snel geleverd. Persoonlijk bedankkaartje erbij is ook heel leuk.

Fijne substantie

Ik kan er nu nog niets over zeggen na 1x gebruik De informatie erbij was vriendelijk, de bezorging goed

Snelle service en leuk contact

Mijn eerste ervaring is echt top, snelle service, mooie producten, goed verpakt (met een leuke extra)! Een bedrijf met het hart op de juiste plek!

Heerlijke producten! Snelle, vriendelijke service.

Heerlijke producten. Wat leuk dat er gratis samples in de verpakking zaten! Super snelle service. Super!

Snelle service,tevreden met bestelde producten, leuk kaartje erbij

Vloeibare zepen hebben heerlijke geur.

Super fijne lotion

Hele fijne crème boor een droge huid..heb hem voor de eerste keer in Griekenland gekocht

Leuk handgeschreven bericht!

Besteld en netjes de volgende dag ontvangen, goed verpakt, monstertjes van producten erbij, die ik ook zeker ga proberen, en met een leuk handgeschreven bericht!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ