Levertijd volgens aankondiging

Snelle levering netjes verpakt

Mooie producten te koop die ik normaal gesproken in het buitenland aanschaf. Erg blij dat ik hier nu terecht kan.

Goed product na advies

Na advies gevraagd te hebben kreeg ik een hele fijne crème voor mijn schrale beschadigde handen. Zeer fijn spul

Het was een leuke ervaring van de snelle levering to aan het schattige kaartje

De levering was heel snel De verpakking was heel leuk en vond het zo interessant want had nooit ecoschuimpjes gezien Het kaartje was ook heel lief 100/10

Super vriendelijk

Hele goede service. Erg attent dat er werd gereageerd op mijn verzoek via een kaartje!

Fijne producten

Fijne producten met leuke samples daarbij verstuurd. Ook super dat ‘pakketvulling’ afbreekbaar is.

Prima eerste kennismaking ....

Een rijke en voedende (gevoelsmatig) crème en serum, waar ik van hoop dat mijn huid er blij van wordt! Ook het plantaardige element vind ik belangrijk: was echt op zoek naar een meer milieu vriendelijker product! Smeert prima uit en heeft een subtiel aanwezige geur! Tot nu toe zeer tevreden .. ..

Snelle levering, persoonlijke noot.

Snelle levering met handgeschreven kaartje erbij. Fijne producten.

Meewerkend, attent Samples zijn altijd leuk.

Snel en prettig geholpen

Ik zocht specifiek op soapbars voor je haar. Website was duidelijk. Makkelijk te bestellen. Snel thuis en vriendelijk briefje. Had de vulling uit de verpakking al in de plastic bak gegooid toen ik las dat het in de groenbak mocht. Pluspunt wat mij betreft. Is goed over nagedacht.

Zeer snelle levering.zeer fijne producten ik ben alvast zeer tevreden

De producten zijn zuinig in gebruik jebt er maar weinig van nodig. Ruiken zeer subtil zo heb ik het graag. Het leuke kaartje erbij maakte mij ook wel blij. Doe zo verder en bedankt Mvg Hilde

Besteld, betaald, verzonden, ontvangen, super! Met een vriendelijk bericht erbij. Erg leuk. Bestel zeker weer.

Zeer tevreden over MetOlijf.nl ik raad deze Thuiswinkel aan voor iedereen.

Zeer vlugge verzending ik ben tevreden zal nog bestellen bij jullie.

Zeer snelle verzending, leuk met een persoonlijk briefje erin!

Ik ben zeer tevreden!

Een moeder natuur knuffel na elk bad.

Ik heb de producten net een paar dagen in huis en dus nog niet alles uitgeprobeerd. De badolie en bodylotion wel en deze geven een heerlijk voedend gevoel aan mijn huid na aanbrengen. De naturel olijf zeep schuimt aardig en voelt lekker aan, maar na afspoelen blijft er helaas een droog gevoel aan de handen achter.

Bestelling super snel geleverd ik ben heel tevreden

Heel tevreden snelle levering

Snelle verzending en leuk kaartje

Precies wat hierboven staat. Ga hier zeker valser bestellen!

Snel en betrouwbaar.

Bestelling is correct en ontzettend snel geleverd. Het bijgesloten persoonlijk berichtje deed mij goed. Ik kom zeer zeker bij jullie terug.

correcte en snelle afhandeling

correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Keurig snel geleverd

Mijn bestelling netjes in een doosje en binnen 2 dagen de producten binnen. Zat ook nog monstertjes bij van andere producten om uit te proberen bij.

Geweldig!

Ik heb nu 2 keer besteld bij metolijf.nl en ik vind het een geweldig bedrijf. Ze zijn zeer service gericht en hebben hele fijne producten. Ook het handgeschreven kaartje wat bij de bestelling wordt toegevoegd, wordt zeer gewaardeerd. Ik heb nog geen contact met de klantenservice gehad, maar ben ervan overtuigd dat deze ook zeer goed is.

Zeer snelle levering van een mooi product.

Het mooiste vond ik het handgeschreven briefje wat bij het pakket zat.

Mooie producten en goede service. Aanrader!

Fijne producten en bij ontvangst van mijn bestelling ontving ik een persoonlijk kaartje., altijd leuk! Ik ga zeker weer bestellen

Super snelle en nette verzending!

Mooie webshop, goede SERVICE, heerlijk producten, snelle verzending. Echt een aanrader!

Uitstekende prijs-kwaliteit!

Goed formaat shampoo- en conditionerbar. Shampoo schuimt snel, je hebt er dus niet veel van nodig en gaat daardoor lang mee. Ruim voldoende keus in geuren en kleuren. Prima manier om dierproef- en plasticvrij te consumeren.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire