Heerlijke olijfolie

Heerlijke Griekse olijfolie, zacht van smaak met een tikkeltje pittigheid zoals het hoort! Heerlijk voor in salades. We zijn zéér tevreden, alleen jammer dat de prijzen momenteel zo hoog liggen. Verder een prima service en snel verstuurd!

Zeer goede verpakking en snelle levering.

Mijn ervaring bij deze eerste bestelling is duidelijk, zeer goede verpakking en snelle levering.

Simpel om iets te bestellen zonder dat je doorverschillende schermen heen moet. Levering is snel zelfs met de feestdagen.

Ik hen bij deze zeep gebruik voor mijn vachtvilten en het werkt erg goed en daarbij ruikt het ook nog heerlijk.

Prima product en prima bezorging

De bodycreme die wij gekocht hadden en die heel goed beviel vo den we op deze website. Altijd een en spannend of een webshop betrouwbaar is, maar goede ervaring hier. Ik weet niet hoe het is met retouneren, dat was niet nodig!

Zeer goede ervaring

Mijn bestelling is vlot en prima verlopen. Zeker aan te raden

Prima communicatie, snelle levering , goede producten

Mooi produkt. Geen goede bezorging

Mijn ervaring is weer met post.nl. De bezorger heeft niet aangebeld. Terwijl ik gewoon in huis ben en zit te wachten op de bezorger, die meerdere malen de tijd heeft gewijzigd, heeft hij het pakketje aan de buren gegeven.

Heel tevreden

Snelle en correct verpakte levering Goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket.

juiste en snelle levering

Ik ben zo blij met mijn bestelling, heerlijke zeep, ook nog eens snel geleverd.

Ik heb een shampoo en conditioneer besteld. Deze werden snel geleverd met een persoonlijk briefje erbij, heel service gericht.

heel goed

de olijfolie en de olijven fantastisch ook heel goede en vriendelijke service warme groet sandivo

Zeer tevreden.

Correcte communicatie en informatie voorziening. Product bevalt!

Snel geleverd, goed verpakt.

Gezichtsolie: echt een heel fijn product! Smeert heerlijk uit! Reuk is heeeel aangenaam mooie fles

Zal ik over 1paar weken beschrijven 1e keer gebruikt. Aangenaam, verrassend, geurt heel lekker op mijn huid! Met vriendelijke groet, Jeanette Derks Robben.

Vlotte, simpele, aangename bestelsite!

Ik kende jullie winkel nog niet, maar ik voelde meteen dat ik iets fijn had ontdekt. Alles is overzichtelijk, goed uitgelegd, en ik vertrouwde er meteen op dat het in orde zou zijn. En dat was het ook :) Dikke merci!

Wat een heerlijke zeep

Echt een heerlijk product

Goede producten en snelle levering!

Goeie communicatie en produkten

Mijn product was niet voorradig. Kreeg bericht toen het er weer was Besteld en snel geleverd, top

Heerlijke zeepjes

Heerlijke zeepjes, voldoen geheel aan de wensen. En snel in huis. Heel fijn.

Geweldige creme

Mijn huid is erg droog, maar met deze creme, gaat het heel goed. Mijn huid is weer zacht en goed gehydreerd.

Hoge kwaliteit producten

Mijn eerste bestelling gedaan bij MetOlijf. Zeer tevreden met de geleverde producten.

Duidelijke website,met goede info.Snelle bezorging in stevige verpakking.

Op zoek naar een dierproef vrij Aftershave kwam ik bij MetOlijf.nl terecht.Schot in de roos. Uitgekeken op Boss op zoek naar iets verfrissends en gevonden.Een blijvertje.

Goede informatie over de verkochte producten

Op zoek naar een niet allergisch mannenparfum kwam ik bij Olijf.nl terecht. Hier vond ik een uitgebreid assortiment met goede informatie per product.

Kennemerplein 6 14

2011MJ Haarlem

023-5831985

Over MetOlijf.nl

MetOlijf.nl is de grootste webshop in dierproefvrije natuurlijke cosmetica van de Benelux. Tot 100% natuurlijke cosmetica zonder SLS, parabenen en GMO's, die zelfs de meest geïrriteerde huid herstelt.