Filter

Snel, correct en vriendelijk

Dat met de hand geschreven kaartje deed het 'm.

Lovely soaps

I am very surprised that these soaps are as good as they are. I will be a repeat customer for sure!

Ik was al een langere tijd op zoek naar parfum waar ik geen hoofdpijn van zou krijgen en deze heb ik nu gevonden in de thuiswinkel met olijf. Tevens was ik ook op zoek naar een deodorant zonder toegevoegde rotzooi en heb deze daar ook besteld. Daarnaast heb ik een fijn telefonisch gesprek gehad, naar aanleiding van 2 vragen en ik werd vriendelijk te woord gestaan. De gekochte producten had ik snel in huis en deze was netjes verpakt. Kortom: Zeer tevreden.

Snelle verzending, goed en stevig verpakt. Niet goedkoop maar, product (deoderant voor vrouw en man) is boven verwachting. Zeer goed. Kom dus zeker terug.

Zeer plezierig

Eigenlijk voelde ik mij een beetje Koning bij de bestelling Dank u wel

Heerlijk

Fijne producten en goede service

Ruikt lekker, alleen jammer dat er microplastic in zit

Ik heb de cremes gescand met de app van Plastic Soup en daar kwam uit dat er microplastic in zit. Heel ongezond dus!

Heerlijke zepen.

Snelle levering en klopt het bestelde product.

Goede communicatie, snelle levering. Mooie houten zeephouder. Zeep ruikt lekker maar olijf

Makkelijk en snel

Makkelijke website en snelle levering met wat leuke extraatjes in de doos.

goed product

deze natuurlijke haarstyling met zijn natuurlijke eigenschappen is werkelijk fijn om je haar in de gewenste model te brengen en het krijgt inderdaad meer volume.

Perfekte deodorant

Na nare ervaringen met diverse deo’s met Olijf geprobeerd. Wat een wereld van verschil. Geen irritaties meer en geen nare luchtjes meer. Zuinig in gebruik. Plakt niet. Kortom aan te raden

Goede service!

Alles is goed en snel verlopen. Zeker een aanrader.

Tevreden!

Snelle levering, pakketje is netjes verzonden en altijd leuk om extraatjes te krijgen bij je bestelling. Ook over het product zeer tevreden. Ik zal hier zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Smaakvolle olie en heerlijke lotion voor op de huid.

Ik heb de body lotion gekocht. Deze trekt snel in en ruikt heerlijk. De olijf olie is echt verrukkelijk. Super veel en zachte smaak. Heerlijk om stokbrood in te dopen of je salade mee op smaak te brengen.

Mooie eerlijke producten en snelle levering

Zeer tevreden met de levering van de zeepjes. Deze zijn cadeau gegeven met de samples. Ontvangster was er zeer blij mee, vooral door het feit dat het dierproefvrij is en zonder microplastics!

Goede producten, snelle levering.

Goed product en snelle service ( behalve PostNL !)

Helemaal positief ! Behalve bezorging door PostNL!

Heerlijk en eerlijke zepen

Overzichtelijke website en gemakkelijk te bestellen. De specifieke uitleg van elke zeep maakt het gemakkelijker om je keuze te maken. De zepen waren goed verpakt en komen goed overeen met de foto's (afmetingen, kleur en geuren). Het was een leuke verassing dat er samples mee in de doos zaten met andere producten van Olijf. Ze zijn zo mooi en ruiken lekker dat ik ze als decoratie gebruik, maar een paar moet ik wel gebruiken...

Mooie site met mooie producten!

Goede site, met goede producten met goede omschrijving. Echt een aanrader!

Blij met het product en de uitstekende service!

Tandpasta voor gevoelige tanden en zonder fluoride. Goed vindbaar, en heel fijn product! Snelle en efficiënte levering!

Het helpt tegen haaruitval en droge huid, beter dan dat ik had verwacht

Snelle levering, goed product.

Bestelling snel geleverd, alleen jammer dat het blik tijdens vervoer een flinke deuk heeft opgelopen, gelukkig niet lek geworden. Mogelijk de vervoerder hier beter op voorbereiden door bevoordeeld een stikker op het pakket breekbaar misschien gaan ze er dan wat voorzichtiger mee om. Maar als blik leeg is koop ik weer een nieuwe bij MetOlijf.

geweldige olie , die je ook verwacht als het om Kalamata olie gaat

zeer tevreden, snelle levering, goede omschrijvingen en de olie heeft de smaak die je verwacht als je zoals wij meer dan 20 jaar de Peloponnesos bezoekt zeker 1 keer per jaar en de lokale leveranciers en de bomen ziet en kent.

Snelle levering met een persoonlijk tintje

Fijne deo voor mijn gevoelige huid. Snelle levering met een persoonlijk kaartje van Peter.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ