Filter

Prima webwinkel !

Goede ervaringen

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en was aangenaam verrast door de kleine cadeautjes. Ik hoop dat je ook tevreden zult zijn met het product)

Ik heb gebeld met een vraag over een product. Hierbij werd vriendelijk en duidelijk geholpen. Het product besteld en de volgende dag al binnen. Super service, zeer vriendelijkheid en dus in één woord TOP.

Ongelofelijk snel naar mijn vakantieadres

Geweldig ,dat jullie mij zo snel de bestelde producten hebben geleverd. Dit was zeker niet de laatste keer ,dat ik bij jullie besteld heb.

Eindelijk van de zweetgeur onder mijn armen af. Super product

Fijn spul

Fijne collectie en snel geleverd

Goede service, snel antwoord op vragen via e-mail

Ik had wat vragenvia de mail, hierop kreeg ik snel antwoord. De spullen opgehaald in Haarlem, werd vriendelijk geholpen, kreeg nog een paar samples bij mij bestelling. Ik kom vast nog eens!

Mijn bestelling in de avond besteld en had ik de volgende dag al in huis. Het persoonlijk geschreven kaartje en de toegevoegde samples maakte het een verrassend complete online aankoop!

Makkelijk om op de website te zoeken naar producten. Eenvoudig om een bestelling te plaatsen en pakketje is super snel verzonden en thuis gekregen. Helemaal top!

Persoonlijk en prettig

Toen ik het pakket ontving met shampoo’s en conditioner zat er een persoonlijk, handgeschreven briefje bij. Ik word daar zo blij van! De shampoo die ik gekocht heb ruikt ook nog eens heerlijk en mijn haar voelt lekker aan. Perfect dus!

Na de eerste keer gebruik al perfect!

Lekker een deo die geurloos is en die tegen geurtjes werk. Meteen al na de eerste keer gebruiken, geweldig toch.

Super snelle levering, zeer netjes én milieubewust verpakt! En wat ik heel leuk vond, was het handgeschreven kaartje en de twee samples. Geeft echt meerwaarde. Ik raad MetOlijf.nl dan ook zeker aan. Ga zo door!

Snelle levering met persoonlijke noot. Netjes en milieu vriendelijk verpakt

Fijn product snelle levering

Lief kaartje in de verpakking, lekkere niet opdringerige geur en voelt goed. En lijkt na een paar dagen al zijn werk te doen.

Fijne producten

Op vakantie op Kreta Aphrodite leren kennen en toen we terug waren gekeken of ik in Nederland het ergens kon kijken. Ik ben erg blij met MetOlijf en de producten die ik hier heb gevonden! Ik ga zeker vaker bestellen!

Zeer leuke en persoonlijke benadering

Leuk dat kaartje met dank voor bestelling... persoonlijk met hand geschreven!!!!

eczeem

Tevreden met het product voldoet aan mijn verwachtingen kalmeert mijn huid ..

Zeer vlotte levering

En een leuke boodschap en staaltjes zaten bij het pakketje, zeer leuke natuurlijke producten

snelle correcte levering

Ik vond het fijn dat er enkele samples van andere producten meegestuurd werden

Een online winkel zoals het hoort !

Snel geleverd , goed verpakt , goede producten , interessante prijzen en een persoonlijk kaartje geschreven ! Geweldig! Een 10

Kreeg wat ik besteld had met twee proefmonstertjes erbij Altijd fijn om eens wat uit te proberen. Met een persoonlijke boodschap op een kaartje. Wat ik wel kan waarderen.

Snelle levering, heerlijke producten

Een prettige persoonlijke benadering, heerlijk!!

Snelle service en een persoonlijke benadering, heel erg knap en verrassend. De beschrijving van de producten is eerlijk en het verhaal klopt.

Gewoon top

Snelle en nette levering met zelfs een persoonlijk kaartje erbij. Het zijn de kleine dingen die t m doen ;)

Top bedrijf

Medewerkers met kennis, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en de volgende dag geleverd met een handgeschreven kaartje erbij. Daar word je als klant blij van!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ